با سلام
این طرح نه برمبنای تصور حمایت از خانم ها است و نه آقایان. صرفا براساس تکیه بر واقعیات است.
قبل از قضاوت حتما آن را چندبار بار بخوانید. 2 یا حتی 3 بار خواندن کافی نیست. و البته تامل و تفکر هم باید باشه. به هرحال این طرح به افراد متعددی با تخصص های مختلف (از مراجع تقلید تا کارشناسان حقوقی، قاضی و اساتید حقوق خانواده ارائه شده) و همگی آن را تائید کرده اند. نه اینکه کامل باشد. تائید کرده اند که هم طرح مفیدی است و هم درصورت پیگیری قابل اجرا خواهد بود. مشکل اینه که کسی (منظور کسانی است که متخصص یا مسئول در این زمینه هستند) حاضر نیستند برای آن وقت بگذارند. هرکسی به دنبال .... حتی موسسه پژوهشی دانشگاه هم بدون پشتوانه مالی حاضر نیست بر روی آن مطالعه و تحقیق کند. (از خصوصیات کشورهای جهان سوم) مطالعه و تحقیق مبتنی بر دانش نظر صرف که تجهیزات و غیره نیاز نداره مگه چقدر هزینه داره؟ خیلی راحت میشه آن را به عنوان تز دکترا ارائه کرد.
تنها راه باقی مانده به نظرم همان تبلیغ و تکثیر آن است تا کم کم در جامعه مطرح بشه و شاید نظر بعضی ها را که توانائی کار بر روی آن دارند رو به خود جلب کنه.
به هرحال همین طرح فعلی ماه ها وقت و انرژی ازم گرفت و بارها تصحیح شده. (تخصص من این رشته که نبوده و نیست). الان هم ار بنده گذشته و ذینفع نیستم. آنقدر هم گرفتاری و مشغله ذهنی دارم که نمی تونم راه بیفتم تو این سازمان و اون سازمان و مجلس و ... . جوان ترها باید بیشتر دنبال این مسائل باشند.

. آنقدر هم گرفتاری و مشغله ذهنی دارم که نمی تونم راه بیفتم تو این سازمان و اون سازمان و مجلس و ... . جوان ترها باید بیشتر دنبال این مسائل باشند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)