نوشته اصلی توسط
hadieh
سلام مجدد
امیدوار بودم جواب سوال منو بدید.
ببینید اکثر افراد برای ازدواج یک برآیندی از معیارهای مختلف رو در نظر می گیرند. حتما موافقید که برای ازدواج جذابیت ظاهری لازمه. اگه دختری خواستگاری داشت که از نظر ظاهری به دلش ننشست یعنی نتونست اون فرد رو به عنوان همسر کنار خودش تصور کنه , چه تصمیمی باید بگیره که به ظاهر بینی متهم نشه؟
من واقعا می خوام بدونم مدل پیشنهادی شما چیه؟ اگه دختری به شما معرفی بشه که خیلی خانم و با اخلاق و با ایمان باشه ولی ظاهرش براتون دلنشین نباشه بهش کششی نداشته باشید و براتون جذاب نباشه در اینصورت اگه ردش کنید ظاهر بینید؟
قبول دارم که ظاهر می تونه معیار های دیگه رو تحت الشعاع قرار بده. این موضوع مختص ظاهر هم نیست مثلا وضعیت سلامت (بیماری خاصی, معلولیت) یا وضعیت خانوادگی (طلاق پدر و مادر) یا .... خیلی موارد دیگه هم ممکنه همینطور باشه.
به هرحال من به کسی که توقع داره ظاهر طرف مقابل مورد پسندش باشه (در کنار سایر معیارها) نمی گم ظاهر بین. به کسی میگم که به صرف خوشگلی و خوشتیپی هوش از سرش می پره و به باقی موارد توجه نمی کنه یا کسی که برای تایید ظاهر طرف یه چک لیست n موردی داره ( این در بین آقایون بیشتره).
تا اونجایی که من می بینم اینطور نیست که مطلق بگیم کسی برای خصوصیات اخلاقی ارزش قائل نیست. خیلی از کسانی که ازدواج کردن همسرشون خوشتیپ ترین و پولدارترین خواستگارشون نبوده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)