سلام بشما برادر گرامی
من یک آدم بی عیب و نقص هستم!
آیا واقعا درست میگم؟ اگر عیبی ندارم پس چطور دربرابر خالقم ناچیز، ضعیف و ناتوانم؟ پس چطور زیباتر و موفق تر از من هم هست؟
در هر انسانی عیبی نهفته هست که فقط خودش میدونه ولی بزرگش نمیکنه.
اینکه برای حرف چند دبیرستانی برین جمجمه رو تراش بدین یعنی اعتماد بنفس پایینی دارین و علی رغم گرفتن مدرک متأسفانه از نظر روانی آماده ورود به کار نیستین.
من اینو میدونم که مغز منطقه ی حساسی هست و کوچکترین عمل یا ور رفتن باهاش عواقب جبران ناپذیری بهمراه داره.
از میان افرادی که سرشون دچار آسیب میشه خیلی ها به زندگی عادی برنمیگردن. یعنی به جان خریدن خطرات بخاطر حرف های نوجوانان ۱۷ ساله.
بگذارین بگن سرتون بزرگه... چه اهمیتی خواهد داشت؟ در مدارس لباس تن، فامیلی، قیافه و همه چیز اولیاء سوژه ی بچه ها هست.
اگر زندگی شما بر پایه تفکرات و حرف های مردم هست پس به خواست اونا رفتار کنین! اگر بر پایه نظرات شخصی شماست پس حرف دیگران براتون بی اهمیت باشه.
پدر مادری شما چطور زندگی کرد؟ چطور صاحب زن و بچه بود؟ چطور در جامعه رفتار کرد؟
آیا زندگی سالم و رفتار و گفتارر شایشه و نام نیک از خودش بجا گذاشت یا زیبایی یوسف وار؟
در داستانها میگن بفرض لیلی و مجنون، اما میدونستین لیلی چهره خوبی نداشت؟
اما داستان این عشق چنان ذهن ها رو مجذوب کرد که همه فکر میکنن لیلی چه بوده... فرشته ای از آسمان!
ما تا خودمونو قبول نداشته باشیم دیگران هم ما رو قبول نخواهند داشت.
اگر در دبیرستان با بچه ها نرم و خوش رفتار باشین و درکشون کنین اونها از شما به نیکی یاد میکنن و جسم شما در برابرش هیچ خواهد بود.
اگر در میان مردم خوش برخورد و دست به خیر و متین باشین اونها حساب میکنن روی شما و احترام و ارزش براتون قائل میشن، چه بسا پسران زیبایی که ارازل و اوباش یا مواد فروش یا متجاوز هستن... چه کسی اینها رو دوست داره؟
خیلی از زنان موفق دنیا رو من دیدم چهره های مردانه دارن ولی بهیچ وجه درگیر چهره هاشون نیستن در حالی که در ایران طبق آمار سالانه افرادی زیادی به مراکز زیبایی مراجعه میکنن و تحت عمل های متعدد قرار میگیرن.
کدام موفق ترن؟ اون کسی که جامعه ی اروپایی و آسیایی و آفریقایی و .. بواسطه موفقیت و برتریش میشناستش یا کسی که در ایران پلنگه؟
شما افکارتون رو بتراشین و با حذف منفی ها به مثبت ها برسین. این ترکیبی هست که خداوند متعال در نظر گرفته ، پس شکرگذار باشین و به زندگی عادی ادامه بدین.مؤید و در پناه الطاف الهی باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)