سلام.
2. عالی
3. به نظرم نباید تغذیه سالم رو کنار بذارین
5. یعنی غذاهایی که مثلا مامانتون براتون می پزن همش بدون زردچوبه و فلفل و ایناس؟
7 و 8. خب پس اینم حله
خواهش می کنم. من موافق این نیستم که بقیه مشکلشون آسون تره و بین برن و نرن موندن. میدونین چرا خندم گرفت؟ به خاطر این نیس که سطح مشکلش شما پایین تره یا بالاتر. به خاطر اینکه عکس العمل شما در مقابل یه همچین مشکلی خنده داره برام. الانم که میگین به خودکشی فک می کنین!!!!
اتفاقا من خیلی از مشکلاتی که بهش اشاره کردین رو درک کردم، مثلا منم امکانش برام فراهم نیس که تشکیل خانواده بدم ولی دیگه به خودکشی فک نمی کنم واقعا .
واقعا دارین به خودکشی فک می کنین؟!!!! اصلا باورم نمیشه به خدا، نمیگم دروغ میگین ولی واقعا عجیبه. من یه همکلاسی دختر داشتم بیشتر اوقات تو دانشگاه با هم بودیم، خیلی نا جور بو میداد، مثلا تو آسانسور اسپری میزد به خودش! من یه بار بهش نگفتم بو میدی، جالبه اونم میدونست بو میده اما در کمال وقاحت زیاد حموم رفتن منو مسخره می کرد!!!!!!!! یعنی فکرشو بکنین، یارو میدونه بو میده اما ککشم نمی گزه!!!
حالا در مقابل این عکس العمل، مال شما برام عجیبه. این خیلی خوبه که میدونین مشکلتون چیه و دنبال راه حلشین اما وقتی اون راه حل مثلا میشه خودکشی مضحک میشه. خودکشی راه حل نیس که، گیریم خودتون رو بکشین، اون موقع میشین مرده بدبو! (زبونم لال البته!)
فعلا بادمجون بخورین شاید بی تفاوت باشین بهش ولی واقعا عرق رو خوشبو می کنه (تلخیشم قبل سرخ کردن نگیرین). به عنوان آخرین راه حل از طرف من، فردا یه موردی رو چک می کنم حتما اونم بهتون میگم الان مطمعن نیستم......ان شالله که مشکلتون حل میشه

(زبونم لال البته!)

علاقه مندی ها (Bookmarks)