از خانوم ها و آقایون محترم خواهش می کنم وقتی میخوان نظری رو نقد کنن اسم مستقییم نیارنو
من وقتی نظرمو میگم که شوهر کمه منظورم شوهر فیزیکی نیست.منظور شخصی هست که از نظر مالی و عاطفی و ثبات بخواد وارد مقوله ازدواج بشه.شاید تقصیر از منه که کامل نمی نویسم ولی اگه با نظر بنده مخالفید بگید که نه اینجوری نیست و من پنجاه تا خواستگار دارم.الان کلی از دختر های خوب بالای سن ازدواج واستادن و هنوز ازدواج نکردن.چرا؟
حالا شما خوب شما کلن سوپر خواستگار دار.چی بگم
آقای محترم ما هر چی میگیم بیخیال شو خودت دنبال شری.غرورت خورد شد خودت خاک شیر شدی عزت نفست رفت و اعتماد به نفست رو خودت ترکوندی.مطمین باش وقتی طرف اینجوری طلاق میگیره و همه چیو میده که بره بیرون قبلش همه فکراشو کرده و چه بسا کسی و هم زیر سر داشته.میتونید اینجا ماجراهای زندگی هارو بخونید و ببینید خانم و یا آقایی که دوست نداره جدا بشه چیکار میکنه.حداقلش میگه اگه مهریمو بزارم اجرا امکان داره پلای پشت سرم رو خراب کنم.
دوست عزیز بهتون چی بگم؟شما خودتون رو برگردوندید به روز اول بعد از جدایی و همون حال و هوا.آرامشتون دوباره رفت.مثل معتادی که بعد از دو ماه ترک دوباره مصرف کرد.
ضمنا الان تو ذهنتون میدونید که برا پول با شما تماس گرفتن و شما دوباره برگشتید تو فاز ببخشید و اشتباه کردم.
متاسفانه برخی از آقایون ما به دلیل روابط اجتماعی ضعیف و رابطه کم با جنس مخالف اینطوری به یه شخص پیله میکنن .دست بر دارید و خودتون رو بیشتر از این آزار ندید.
خیلی مسایل هست که میخوام براتون بگم ولی واقعا مغزم پراکنده گویی میکنه.شما نیاز اساسی دارید که رویه خودتون رو تغییر بدید.
خانوما اینجا وقتی بحث می کنیم این نیست که طرفداری همجنس خودمون رو بکنیم بلکه برا اینه که از اون درد و عذابی که توش هست نجاتش بدیم.پس خواهشن مدام کل کل نکنید.
یه عده اینجا دنبال حقوق از دست رفته خانوما هستن یه عده دنبال آموزی قوانین اسلام در حقوق زن جلد سوم.یه عده...
مشکل این بنده خداها اینا نیس به خدا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)