عجب اين مردها كثيفن يه همچين نيازي رو دارند!! همشون كثيفند!! خودخواهي مردهاست كه همچين نيازي دارند. خودخواهي فيزيولوژي مردهاست كه در ازدواج نمي تونند تو لحظه سكس هم به عشق و علاقه و عاطفه مثل يك زن نگاه كنند. خودخواهي مردهاست كه نمي تونند همون طور كه يك زن اراده مي كنه كه به حرفهاش گوش داده بشه گوش بدن. خودخواهي مردهاست كه وقتي دارند كار مي كنند به حكم سلولهاي مغزيشون( و خودخواهي اين سلولها) نمي تونندهمزمان با كار كردن به حرفهاي خانومشون گوش بدن. خودخواهي اين سلولهاست كه قدرت اين رو ندارند مانند يك زن در همچنين موقعيتي عمل كنند و در موقعيتهايي كه نياز زن هست مانند مرد عمل كنند!!!!!نوشته اصلی توسط sima45
در مورد اون زنان واقعا هرچند تلخ اما نگاه بسيارخودخواهانه اي نسبت به اصولا موجوديت يك زن دوم وجود داره.همين كه يك زن مي شه زن دوم به ناگاه از جرگه زنها كه هيچ از جمع انسانها بيرون رونده مي شه. حالا گناه اون بي كسي بوده. گناهش اين بوده كه مثل دخترهاي امروزي خونه اون چنيني و ماشين و... نمي خواد و فقط پناه مي خواد ديگه چشم پوشيده مي شه روش.
سيما جان من برادرانه ازتون مي خوام اين بحثو تموم كنيد.تغييري در نگاه منجمدي كه وجود داره پيدا نمي شه.
باور كنيد من به عنوان يك مرد به حداقل حقوق قانع هستم تا مبادا انگ بي توجهي به من از سوي همسرم درآينده زده بشه.
حالا به درك كه ميام خسته از سركار لااقل مي خوام استراحت كنم. همين كه خانومم تنها بوده نياز داره كه من ببرمش بيرون و اونو سرزنده كنم بايد بشه دليل زندگي من!! كي ايشون مي خواد منو از لحاظ مردونگيم درك كنه ونيازهاي مردونه خدا مي دونه!!
بذاريد جامعه مسيرو داره درست مي ره. ما 12 فارغ التحصيل ارشد بوديم. 9 نفرمون پسر بودند. از اين 9 نفر يكي ازدواج كرده و دو نفر در فكر ازدواج در آينده اي نزديكه(2-3 ساله) و 4-5 تاشون اصلا به ازدواج فكر نمي كنند و مسير هرزگي! و دنبال دخترهاي پاك رفتن و به اونها هتك حرمت كردن! رو انتخاب كردند. خانومهاي گرامي در مورد دختران فكر نكنم يه همچين آماري باشه. اگر هست كه من رو از جهالت در بياريد. خدا رو شكر فكر مي كنم در آينده اي نزديك ما به كشورهاي اروپايي نزديك بشيم و ديگه تو اين وسط سنت و مدرنيته نمونيم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)