نمی دونم تعریف شما از مذهب چیه
ولی به نظر من آدم مذهبی یعنی کسی که اصول دین رو قبول داره و عمل می کنه.
توحید:کسی که وحدانیت خدا رو قبول داره یعنی هوا و هوس خودش رو خدای خودش قرار نمی ده چون خدا یکیست.
نبوت:کسی که به پیامبری محمد(ص) معتقده پس به معجزه او یعنی قران هم اعتقاد داره.و تمام تلاشش رو می کنه تا زندگیش رو بر اساس آیات قران بسازه.پس وقتی در قران آمده:
وَ لا تَقْرَبُوا الزِّنى...و نزديك عمل زنا نرويد محققاً زنا عمل بسيار زشت و قبيح است و راه بسيار بدى است.
نزدیک این عمل قبیح هم نمیشه.
امامت:کسی که به امامت 12 امام معتقده سیره و رفتار این امامان رو الگوی خودش قرار می ده.
امام صادق (ع) : هرکه با زنی زنا کند از ایمان خارج میشود.ارشاد القلوب جلد 2 صفحه 230
در ضمن حواسش هست که پرونده اعمالش هر شب جمعه دست امام زمانشه.و امامش هر شب جمعه به خاطر گناهانی که مرتکب شده براش اشک میریزه و استغفار میکنه.
عدل:کسی که مذهبیه خداوند رو به عدالت میشناسه و و می دونه خداوند دادستانی عادل است.پس یقین داره که خداوند ذره ای از حق کسی که به آن ظلم شده نمی گذرد.پس با آبروی دختری بازی نمی کند تا با آبرویش بازی نشود.به ناموس کسی دست درازی نمی کند تا روزی روزگاری به ناموسش دست درازی نشود.چون دنیا دارمکافات است و خداوند عادل.
معاد:کسی که مذهبیه به آخرت اعتقاد داره می دونه کوچکترین عملش در این دنیا ثبت میشه و در آخرت سوال ازش می پرسن.و کیفر یا پاداش عملی رو که انجام می ده حتما خواهد دید.
بنابراین سمت گناه نمیره و اگر هم گناهی مرتکب شد به جای توجیه(که خودش هم می دونه فایده نداره و بدتر از خود گناهه) توبه و استغفار می کنه چون می دون خداوند آمرزنده مهربان است.
این ها رو گفتم برای اینکه شما روی مذهبی بودنتون تاکید دارید.
پیشنهاد من اینه تا آخر ماه رمضان به خودتون و اون دختر خانوم زمان بدید و هیچ گونه ارتباطی برقرار نکین این ایام فرصت خوبی برای خودسازی و توبه اس.
اگر می تونید اعتکاف برید.
انشاءالله خداوند راه درست رو به همه ما نشون بده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)