نمی دونم دفعه سوم هست که مینویسم یا چهارم اما می دونم دفعه آخر هست و اگه باز ارسال نشه با بپره دیگه نمی نویسم(خسته شدم واقعا)

همینطور که قبلا گفتم تمرکز را از روی شوهرت بردار و روی رفتار خودت متمرکز باش
دنبال اصلاح شوهرت نباش دنبال عوض کردنش نباش رو اصلاح خودت تمرکز کن
من از گفته های خودت استنباط کردم که دنبال آتو گرفتنی دنبال سازش نیستی نمی خوای گرم زندگی کنی یه حالتی داری که انگار بگرد تا بگردیم یا مثل مسابقه طناب کشی تو بکش /اون بکش

زندگی این نیست که شما پیش گرفتی مهربانی و عشق و محبت هست باید باهاش مهربان باشی وقتی باهاش حرف میزنی عاشقانه و مهربان تو چشماش نگاه کن بهش لبخند بزن و خیل وقت ها بهش جواب بله بدی و قبولش کنی حرفاش را بپذیری وقتی نه میگه و مخالفت میکنه دیگه اصلا ادامه نده و بگو باشه مطمئن باش معجزه میکنه

شوهرت نمی خواد شلوار 20 تومنی بخره شما بگو "باشه/ چشم" و بیا بیرون اصلا هم لازم نیست عصبانی بشی و ناراحتی ات را نشان بدی فقط نشون بده که حرفش را پذیرفتی کل کل و بگو مگو لازم نیست شان خودت پایین میاد .
مردا اینقدر دوست دارن یه چیزی بگن و همسرشون بگه هر چی آقامون بگه اینقدر ذوق می کننند بهت پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنی

شما نباید اینطور چشم تو چشم روبروش وایسادی که مبادا یه وقت ازت امتیاز بگیره این رفتارهای فمنیستی را بزار کنار

شوهرت محبت شما را دریافت نمیکنه نه در رفتار شما و نه در کلام و صورت ظاهری

جوراب های شوهرت یادت میاد؟ واقعا چرا به فکرش نبودی ؟ چرا قبل از اینکه ازت بخواد براش آماده نکردی؟ چرا ماشین را روشن نکرده بودی؟
به نظر من در ان لحضه می تونستی بگی" ببخشد یادم رفته بود " الان آماده میکنم" ولی شوهرت خودت رفت و آمادهشون کرد و شما هنوز طلبکار که مگه من باید این کار را بکنم؟!

اکثر آقایان دوست ندارن همسرشان با بقیه مردا گرم بگیره شما به این خواسته شوهرت جواب دادی ؟ که توقع دااری اون به خواسته های شما جواب بده . می دونی چقدر سوهان روحش بودی با این کارت؟ میدونی اگه مردی زنش را دوست نداشته باشه اصلا رو این مسئله حساس نیست
با مرد همسایه یه سلام روز بخیر و سریع رد شو نه اینکه وایسی احوال پرسی و در نهایت احوال خانمش را هم بگیری
و بعد هم از طلبکار شوهرت "تو چرا با فلان زن مغازه دار حرف زدی؟"

در مورد تنهایی آمدنت از خونه پدر شوهر هم تو تاپیک خودش گفتم

نشاط زندگی عزیز من واقعا تا حالا ندیدم زنی که به خاطر 45 تومن با شوهرش کل کل کنه
چرا این کار را میکنی ؟ مگه چقدر ارزش داره؟ یکسالش مگه چه قدر میشه؟ به 600 هم نمیرسه حالا دو تا انگشتربا این پول گرفتی آیا ارزش داره که اینطور خودت را اذیت کنی؟

من اصلا نمی خوام تو را محکوم کنم و یا خوای نکرده ناراحتت کنم چون پرسیده بودی توپ خوبه چیه دارم بهت میگم چون احساس کردم دنبال تغییری و میخوای زندگی کنی و این زندگی را بسازی فکر کردم این حرفان می تونه کمکت کنه

خیلی خوبه که تصمیم داری موقعی که شوهرت عصبانی هست ساکت باشی این بهترین کار هست
خیلی وقت ها هم وقتی ازت عصبانی هست فقط بایه "ببخشید" مشکل حل میشه و لازم نیست دیگه توضیحی بدی که من مقصر نبودم و...

امیدوارم موفق باشی و زندگی شادی پیش رو داشته باشی