نشاط عزیز من هر بار تاپیک های شما رو میخونم بسیار ناراحت میشم، از ته دلم براتون دعا میکنم که آرامش بهتون برگرده
اما میخوام حرفهایی بزنم که شاید براتون خوشایند نباشه. من احساس میکنم که شما هیچ کاری برای بهتر شدن زندگیتون نمیکنید . هر بار میاید اینجا یه تاپیک میزنید که بیشتر حالت گزارش یا درد دل داره و میرید تا اتفاق بعدی. میشه لطفا بگید کارها و قدمهای مثبتی که تو این مدت برداشتی چیا بوده؟
قرار بود روی خودتون کار کنید که از اسم طلاق نترسید حتا در اون زمینه هم کاری نکردید. من نمیخوام شما رو تشویق به کاری کنم اما واقعا برام سواله که از چیه طلاق میترسی ؟ مگه قراره هر کس که ازدواج میکنه تا آخر عمرش با همه بدبختیه طرف مقابل بسازه و باهاش زندگی کنه ؟ طلاق حلال خداست برای وقتی که ۲ نفر نمیتونن در کنار هم زندگی خوبی داشته باشن. سعی در نگه داشتن زندگی خوبه اما نه به هر قیمتی. فکر میکنی چند سال دیگه بتونی این فشار روحی رو تحمل کنی ؟ فکر نمیکنی که چقدر داری به خودت آسیب میزنی ؟
چه دلخوشی هایی داری به غیر از دخترت تو این زندگی ؟ که اون هم تو این زندگی آرامش روان نخواهد داشت. شما حتا با همسرت نمیخوابی یعنی کمترین چیزی که یک زوج انجام میدن.
ببخشید این حرفها رو میزنم میدونم مورد سرزنش قرار میگیرم از طرف بعضی از کاربر ها اما میخوام این روی ماجرا رو هم ببینی.
واقعا دلیل اصرارتون به این زندگی که اینهمه برای شما عذاب و تحقیر داره نمیفهمم. یعنی نمیفهمم که یک آدم چقدر میتونه خودش رو دوست نداشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)