سلام مجدد به شما. ببینید خیلی سخت نیست منو به خاطر خودم بخاد یعنی چی!! درست شرایط مالی و ظاهر هم مهمه اما پس صداقت طرف چی؟ وفاداری و پایبندیش چی؟ سالم بودنش چی؟ رفیق باز نبودنش چی؟ اهل خانم بازی و ببخشید لاس زدن با زنها نبودنش چی؟ خداشناس بودنش چی؟ (حالا نمیگم حزب اللهی اما در حدی که نمازشو بخونه). اینکه آدم با وجدانی باشه چی؟ اینکه اهل حروم نباشه چی؟ بازم براتون بگم؟ ؟ شما خودت این همه چیزهایی که مثال زدم رو ول کردید اول بسم الله حرف از ظاهر و پول میزنید! پس چرا اینها رو نگفتید؟ اخه کدوم پسری الان بدون پشتوانه مالی خانوادش میتونه خونه بخره که شماها همچین توقعی دارید؟ اره گفتم دختره معمولی بود چون هیچ برتری نسبت بهم نداشت. از تحصیلات گرفته تا وضع خانوادش. من بهم برنخورد و ناراحت هم نشدم مشکل من اینه که حداقل شعار ندید. الکی نگید ما دنبال پسر چشم و دل پاک هستیم اما وقتی طرف جلو میاد توقع ماشین. خونه و مابقی چیزها رو ازش دارید و از نظر خودتون هم کم توقع هستید. الان پول به علاوه ظاهر مهمترین ملاک برای تشکیل زندگی هست. بقیه حرفها فقط شعاره و بس. همین خود شما اگر همچین خواستگاری داشتید محال ممکن بود الان بگید مجرد هستیم و سریعا جواب مثبت میدادید.دیگه سر خودمونو نمیخایم کلاه بذاریم که پس رو راست باشیم بهتره. من مشکلم اینه این دو تا عامل از روح شخص برای شما مهمتره. نمیدونم مطلبمو تونستم درست بگم یا نه.ضمنا شما میگید دختر آگه معمولی باشه وضع خانوادش پسر قبول نمیکنه در مورد پسرهایی هست که دنبال پول پدره دختره نه همه پسرها. من به شخصه طرفم هم سطح خودمم هم بود برام مهم نبود چون پول خانواده دختر به چه درد من زندگی من میخوره. وضع مالی فقط در حدی که تعادل بین خانواده ها برقرار باشه مهمه

علاقه مندی ها (Bookmarks)