سلام خدمت آقای captive
وقتی شما خودت وضع مالی و ظاهری دختر رو سطح پایین می دونی، یعنی داری توی اون دختره و شرایطش دنبال یه سری چیزا می گردین دیگه، درسته؟.....بعدش چرا نمی تونین هضم کنین دختری به خاطر ماشین و خونه بهتون جواب مثبت بده؟!.....منم نمی دونم چرا نمی تونم هضم کنم آقایون همش می گن ما دختر و به خاطر خودش می خوایم اما دخترا ما رو برای پول و ثروت و ماشین و خونه می خوان؟!.....اصلا این به خاطر خودش یعنی چی؟! به خاطر خوشگلی؟! شیرینی؟! با نمکی؟! محجبه بودن؟! سر سنگینی؟! خوش برخورد بودن؟!.....بلاخره شما داری دنبال یه سری ویژگی ها می گردی دیگه، شمام داری یه سری معیار هارو ملاک قرار میدی، حالا دیگه مثلا این ویژگی ها مادی نیستن دلیل نمیشه بگیم به خاطر خودش. شما چون جواب منفی شنیدی فوری داری می گی از نظر ظاهری معمولی بود!!! چه انتظاری داشتین؟! آیشواریا رای باشه یا آنجلینا جولی؟! حالا خدا رو شکر که ایشون به شما جواب منفی دادن وگرنه تا تقی به توقی می خورد تو سرش می زدین که خانوادت معمولیه، ظاهرت معمولیه فلان . بهمان!
یه مورد دیگه م هست هی نگین دخترایی که سنشون بالا رفته به آدم اوکی می دن.....خدا رو شکر من یه مثال نقضم تو این مورد....قرار نیست هر کی از راه میرسه بهش بعله بگیم.
یه مورد دیگه م بهش اشاره کنم در پاسخ به حرفای خیلی از آقایون که می گن تحقیر شدیم. شماها تحقیر نمیشین، شماها جنبه جواب منفی شنیدن ندارین. شما جواب منفی شنیدن رو مساوی تحقیر شدن قرار میدین. متاسفانه به خاطر اینکه شرایط جامعه یه جوری هستش که اعتماد به نفستون زیاده و کوچکترین مواردی که باعث بشه احساس کنین پایه های این اعتماد به نفسه رو می لرزونه شما رو نگران می کنه و احساس می کنین خرد شدین. به نظرم همین که صراحتا بهتون می گن نه نشانه شخصیت طرفه و جسارت می خواد. دختر بودین چیکار می کردین؟! شده مادر داماد، خاله یا خواهر و ...بدون اینکه آقا پسر هم باهاشون تشریف بیارن میان خونه های ما دخترا. حالا بر اساس یه سری مواردی که معیارشونه و ماها نمیدونیم چیه شاید شما بدونین!، میرن و دیگه دریغ از یه زنگ کوتاه تلفنی دو سه دیقه ای که قسمت نبود، یا نپسندیدیم، یا شرایط همخونی نداره و ....از این طرفم دختره و خانواده ش دو ماه علاف که خب شاید جواب بدن، یا بیان دوباره و....این الان تحقیر شدن نیست؟! این الان ترسو بودن خانواده پسره رو نشون نمی ده؟! باور کنین اگه زنگ بزنین و بگین نپسندیدیم آسمون به زمین نمیاد ولی از نظر من نهایت بی تربیتی و بی ادبی رو نشون می ده. البته خدا رو شکر من یه موردی که به این شکل داشتم رو ازش درس گرفتم و دیگه اجازه نمی دم مادر پسره بیاد و به اون صورت بره.
در کل خیلی از آقایون در حد حرفه که می گن ما دختره رو به خاطر خودش می خوایم و عکس قضیه درست نیست. اتفاقا شما هم در جستجوی یه سری معیارهای مادی و غیر مادی هستین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)