نوشته اصلی توسط
yarmehrban
سلام خدمت شما
برادر محترم، هر شغلی که دارین و در هر زمینه ای که فعالین این دلیل خوبی برای اقناع طرف مقابلتون نیست!
الان برخی خانواده ها هستن که به مقام یا میزان دارایی اهمیت میدن مثلا دوماد دکترا داره و در فلان جا مدیریت میکنه و درآمدش عالیه /یا دوماد داراییش فلان مدل ماشین و فلان مغازه، اجاره خونه در بهترین نقاط شهر و بریز و بپاش هست.
من فکر میکنم شما در محساباتتون دچار اشتباه شدین؛
یه آقایی بودن ایشون دکتر بود، دخترشون بیست و دو ساله بود... با وجود اینکه مخالف ازدواج دخترش در سن پایین بود اما بمحض اینکه گفتن یک پسر اومده که پزشکی میخونه و پدر و مادرش استاد دانشگاهن بسرعت ظرف بیست روز دخترشو به عقد اون آقا در آورد، اونها هم یک واحد آپارتمان از بالای شهر به پسرشون و یک اتوموبیل بجای هدیه عقد به دختر آقای دکتر دادن... آقای دکتر خیلی هم ثروتمند نبود اما اسیر پول و مقام شد و اونام اسیر بابای دکتر این.
برادر عزیز عذر میخوام با صراحت صحبت میکنم اما؛
دختری که فرضاً پدرش رئیس بانکه دوست داره پدر شوهرش استاد دانشگاه، مهندس و ... باشه.
وقتی خودش نزدیک فوق لیسانسه به مردی شوهر میکنه که دکترا داره.
وقتی این دو مسئله هست انتظار جایگاه و پول خیلی بالا میره، اینطور نیست؟
من بار دیگر عرض میکنم، شما میگین چند ساله میشناسنتون پس مدت زیادی وقت داشتن دربارتون حتی بیست دقیقه فکر کنن... وقتی رد شدین یعنی در لیستشون قرار ندارین.
پسری که چنین خصوصیاتی داره چرا یک دختر بی پدر رو خوشحال نمیکنه؟ آره بگردین یک دختری پیدا کنین که پدر نداره، یا مادر نداره، یا دیپلمه، یا معمولیه...، باور کنین شما مردش هستین که یا ملکش میکنین یا .... .
شما دوماد خونواده ای بشین که از روز اول عزت مندانه ورود پیدا میکنه و اینو بدونین اگر هنرمندین پس زندگی رو بسازین که در اون قرار کسی رو خوشبخت کنین نه اینکه فقط توقعات رو برآورده کنین و خودتونو فراموش کنین ، آخرشم طرفتون بگه وظیفته، چه غلطی کردم زن تو شدم!... به جایی برسین که دلتونو فراموش کنین.
سواد ، پول و مقام در برابر شخصیت و انسانیت، در برابر اخلاق و اعتقاد.. متاعی بی ارزش هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)