به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 اردیبهشت 99 [ 17:23]
    سطح
    45
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    532

تشکرشده 229 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 2JZ-Engine نمایش پست ها
    درود بر شما خواهر گرامی.

سپاسگذارم از این که وقت گذاشتید توضیحات بنده مطالعه فرمودید و همچنین سایر عزیزان دیگر.

ببینید بنده در کنار این دبیر هستم در دبیرستان ، دانشگاه هم تدریس می کنم (حق التدریسی) اگر بخوام فرایند تحصیل جدا کنم ، بنده نیز در زمینه و راستای مدرک تحصیلی مشغول به کار هستم کارهای مربوط به کامپیوتر و شبکه نیز انجام میدهد به شرکت ها و کارخانه ها نیز برای نصب و راه اندازی تجهیزات شبکه نیز فعالیت میکنم این هم یک شغل دیگر در کنار دو کار تدریس . بنده اگر شغل دبیری انتخاب کردم یک نگاهی به اینده دارم که بتونم در اموزش و پرورش به عنوان یکی از کارکنان این وزارت خونه مشغول ب کار بشم . شغل ازاد در بازه زمانی که کشورمون نزدیک به فروپاشی اقتصادی هستش اصلا صرف نداره و بدتر ضرر هستش.

بگذارید برای شما مثالی بزنم ، بنده همین چند وقت پیش برای شرکتی تجهیزاتی خریداری کردم برای نصب و راه اندازی شبکه و نرم افزارهای حساب داریشون و غیره ، در اخر کار با بنده به صورت غیر نقدی و با چک اقدام به تسویه حساب کردند اینم از شغل ازاد یکی نه چندتا از این موارد برای بنده پیش اومده . خوب بنده چقدر باید صبر کنم تا پول نقد دستم بیاد کار نکنم میدن به خائن دیگه ای که با مبلغ کمتر و کار بی کیفیت تحویل میده مشتریامون از دست میرن.

ببینید اختلاف مالی این خانواده اختلاف کیلومتری نیستش چند متری هستش نمی دونم والله در حالی فکر می کنم این خانواده چون شغل پدر رئیس بانک هستش توقعات دختر و خانواده اش بالا هستش . بنده در کنار خودم اطرافیانی دیدم که پسره از دختر خانم از نظر مالی و تحصیلات کمتر هستش ولی ازدواج کردند پدر دختر خانم کمکشون کرده منم نمی گم این اتفاق برای بنده بی افته و منم دوست دارم ولی برعکس اتفاقا خیلی متنفرم که پدر زنم بخواد کمکم کنه . یا داماد سر خونه بشم .

خدا می دونه من برای این قدم گذاشتم گفتم چون چندین سال من و خانواده بنده میشناسن و نون نمک هم خوردیم و خصوصیات اخلاقی بنده دیدن به امید خدا برم جلو دیدم که نه ادم ها صحبت هاشون با رفتارشون کاملا متفاوت هستش.
    گاهی اوقات، صحبت و رفتار یکیه...چیزی که ما برداشت میکنیم متفاوته چون چیزیو میبینیم که دلمون میخواد.

درمورد شغلتون، خودتون صلاح میدونید ولی از نظر من، مهارت و مدرکتون رو دست کم گرفتید... اتفاقا در چنین شرایط اقتصادی ای، بهترین عمل ممکن کار آفرینی یا ایجاد شغل مستقل در بازار بیرونه(همیشه هم سرمایه نیاز نداره..ریسک و حرکت میخواد).. با توجه به تخصص شما، این مورد بیشتر میتونه براتون فرصت فراهم کنه.

از عرایضم ناراحت نشید، اما تنها ملاک قرار دادن شرایط فعلی زندگی رییس بانک و خودتون درست نیست.
    سطح توقع شما نسبت به آینده ای که میسازید و واضح تر بودن مسیر رسیدن به این آینده مهمه! که ظاهرا برای خانم متفاوت بوده...

2. 3 کاربر از پست مفید Ramin231 تشکرکرده اند .

2JZ-Engine (دوشنبه 30 اسفند 95), نجمه چ (یکشنبه 29 اسفند 95), yarmehrban (یکشنبه 29 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)