به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    سلام دوستان

این تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل مشکلات مالی با همسرم و اینکه اعتماد مالی بینمان نبود و به همین دلیل پیش مشاور رفتیم و خواستم از نتیجه کار شمارو مطلع کنم تا کسایی که شرایط مشابه دارند بتونن با تلاش مشکلشون رو حل کنند .

مشاور با شناختی که از همسرم داشت گفت نصف نصف کردن خرجی فعلا به صلاحه و اینکه باید قول بگیری ازش که وقتی ملکی خرید هم نصف نصف به نامتون باشه. که زبونی همسرم این رو گفته بود. حالا کو تا ملک بخره وقتی خرید احتمالا یه دعوا هم اونجا داریم .

اینکه به من گفت مضطرب هستم و همش نگران آینده ام یه ذره بی خیال باشم دارم سعی می کنم و تو این یه هفته اخیر موفق هم بودم تا حدی.
    به همسرم توصیه هایی کرد که باعث رنجش من نشه و همسرم قبول کرد و تقریبا بهش عمل می کنه وقتی یادش می ره با شوخی یاد آوری می کنم و ایشون هم سعی می کنه با عذر خواهی یا جبران رفتارش از دلم در بیاره

رفتار جراتمندانه رو دارم تمرین می کنم و خیلی پیشرفت کردم هر چیزی بخوام و لازم داشته باشم (لباس و لوازم آرایش و ...) بیان می کنم هر چند از اون پول مشترک بر می دارم و پول خودم دخیله ولی تو این یک ماه متوجه کمک من شده و من لباس ها و خرید عیدم رو بدون دست زدن به پس اندازم انجام دادم .

در کل می خواستم بگم اون برنامه ای که چیدیم تو این یه ماه آزمایشی بد نبوده و مشاور هم ایرادی تو این قضیه ندید فقط برای شوهرم دو تا شرط گذاشت اینکه خونه خرید نصف نصف به ناممون باشه و اینکه سه روز در هفته ایشون شام درست کنن و در کار منزل به من کمک کنن . شام درست کردن رو مرتب انجام نداده اما من در هفته سه روز بیشتر شام درست نمی کنم و ایشون در کار منزل کمک می کنن.

امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشه و دلم می خواد این آخرین تاپیکی باشه که از مشکلاتم می نویسم. در مورد خیلی چیزا جراتمندانه حرف زدم بدون گریه یا پرخاش و خیلی وضعیت روحی خودم بهتر شده. وقتی از شوهرم ناراحت می شم منظورش رو می پرسم یا برداشتم رو بیان می کنم که تو این یک ماه تمرین یا عذرخواهی کرده یا برداشت من اشتباه بوده که من عذر خواهی کردم و بدون ناراحتی و بحث تمام شده.

2. 5 کاربر از پست مفید maryam.mim تشکرکرده اند .

sahandrz (چهارشنبه 02 فروردین 96), نرگس22 (یکشنبه 29 اسفند 95), آنیتا123 (شنبه 05 فروردین 96), بهاره جون (سه شنبه 01 فروردین 96), شیدا. (شنبه 28 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)