سلام عزیزم
از پاسخت به سؤالها و همینطور صحبت های دوستان خوبمون من به ذهنم رسید مطالبی رو بشما دوست گرامی عرض کنم.
تا به اینجا همسر شما بسیار خوب و حسنه ظاهر شدن. اگر چه ازدواج در سنین پایین برای برخی خانم ها مسئله ساز شده و بعد از مدتی تازه متوجه میشن که سنشون کم بوده و چرا شوهر کردن اما برای شما جای تأسفی و غصه ای باقی نگذاشته.
هر زمانی که تو این مدت من بشخصه روی مسئله ی ازدواج مطالعه داشتم و مشاوره های مختلف رو دیدم مردم از دردهایی به ستوه اومدن که واقعا مشکل شما دربرابرش شبیه یک طنز سرگرم کننده هست. دوست من در این مدت دیدم که؛
دختران زیادی سن ازدواجشون خیلی بالا رفته بود یعنی سی، سی و چهار. و ... یا خواستگاری نداشتن یا کسی مطابق ملاک های اونها نبود، در نتیجه از تنهایی داشتن نابود میشدن.. همه چی بود ولی عشقی نبود.
زنان جوانی رو دیدم که درگیر خیانتهای مداوم همسرشون بودن و در واقع با چند زن دیگر داشتن زندگی میکردن و همسرشون علناً اونا رو پس میزد.
زنان جوانی که بخاطر دخالت مستقیم خانواده همسر تصمیم به جدایی داشتن ...
زنانی که همسرشون درگیر اعتیاد و کتک کاری، فقر بود.
زنان جوانی که به زور با مردان مسن ازدواج کرده بودند خانم بیست و پنج ساله ، آقای شصت ساله...
همیشه آدم ها وقتی چیزی دارن نسبت به اون بی تفاوتن ، تازه وقتی از دست بدن ... اونوقت میفهمن چه گوهر گرانبهایی داشتن. اگر مردی در زندگیت هست که خوبه و دوستت داره هر صبح از خواب بیدار میشی خدارو شکر کن. شما اگر مشکلات نداشتی و بیست و پنج سالت میشدآخرش بازم باید شوهر میکردی... شاید تا دیروز تو خونه پدری تحمیل داشتی اما الان مستقلی و راحت شدی اگر شوهرت هم بهت تحمیل میکرد اونوقت تکلیفت چی بود؟
برو بشین زندگیتو بکن و نگو اگر این میشد اون نمیشد و .... از کجا یقین داری اگر ازدواج نمیکردی یا دیرتر ازدواج میکردی ... بعد خیلی آدم خوشبختی میشدی؟ با این اوضاع و این همه مشکلات جامعمون قول میدم بهت اگر دیر شوهر میکردی الان قسمتت پسر ی بود که باید میومدی تاپیک میزدی شوهرم مسئولیت پذیر نیست چه کنم؟ / شوهرم دوست دختر داره، چه کنم؟/ شوهرم سیگار میکشه و تو جیبش چیز پیدا کردم چه کنم!؟
همسرت با گفتار یا رفتار تو ممکنه از تو دلسرد بشه و حق هم داره پس؛
الان که اینترنتت رو بستی برو و به اشتباهاتت و کم محبتیت نسبت به همسرت فکر کن و اونو جای خودت بذار..وقتی اومد خونه برو دست بنداز گردنش و ببوسش و باهاش عاشقانه رفتار کن و برای عیدش یه عیدی خوب بخر و هیچوقت دیگه هیچوقت بهش چیزی نگو دلش بشکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)