سلام
الان مشکل شما دقیقا چی هست؟ مصرف قرص توسط همسرتون یا فحاشی و دست بزن و دعوا؟ شما گفتید رفتارش رو تکرار بکنه برنمیگردید ولی مشخص نکردید کدوم رفتار؟
من نمیدونم قرص زاناکس چی هست ولی اگر داروی مخدر باشه یا شبیه اون بهر حال شوهرتون معتاد هست بهش و به نظر هم میرسه قصد ترک نداره و پرخاشگری و تغییرات ناگهانی رفتارش هم در اثر مشکلات روحی و اضطراب ناشی از مصرف قرص هست و کاری نمیشه کرد . این طور به نظر میرسه که مشکل اصلی زندگی شما همین قرص زاناکس هست و بقیه مسایل پیش امده اثرات این مصرف هست. همسر سابق من اعتیاد داشت و من طلاق گرفتم و 5 سال هست ازدواج مجدد کردم . تجربه خودم رو میگم. اگر همسرتون بیماری اعتیاد دارند زیاد ازش توقع هیچ چیزی نداشته باشید چون این طوری برای خودتون بهتره انگار که اصلا وجود نداره هیچ چی ازش نخواهید و هیچ سوالی در مورد مصرف ازش نکنید و برای ترک تحت فشار نزارید چون فقط بااین کار همسرتون رو مضطرب و پرخاشگر میکنید بزارید به حال خودش باشه برای خودتون و فرزندتون به فکر یک زندگی مستقل باشید از هر نظر چه رو حی چه مادی مستقل بشید. هر وقت هم حال همسرتون بد بود اصلا جلوی چشمش نباشید تا خودش از اون حالت خارج بشه مواظب سلامتی جسمی و روحی خودتون و فرزندتون باشید .خوب هست که شغلی دارید استقلال مالی برای شما خیلی لازم خواهد بود.با همسرتون درگیر نشید و توقعی ازش نداشته باشید حتی توقع یک لبخند مگر اینکه خودش بخواهد کاری انجام بده که اون وقت فقط تشکر کنید. تنش ایجاد نکنید تا اضطرابش کمتر بشه این طوری راحت تر زندگی میکنید