به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 85

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    سلام سلام شیدا جان

دوستان با ادبیات و کلام مناسبی بهتون گوشزد کردند که اینقد جبهه نگیرید.

در مورد قسمت اول صحبتتون، آبی جان هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمی گیره. "کار" هم اسمش با خودش هست. مشخص و مسلمه که هر کس درخواست همکاری بیشتر داره به فکر سود و درآمد خودش هست. این دیگه ناراحت شدن و اعصاب به هم خوردن نداره. ایشون پیشنهادش را می ده و شما هم اگه برات سودی داره قبول می کنی. اگه ایشون به فکر سود خودش باشه می خوای بگی نه؟ به نظرت باید به فکر چی باشه پس؟

در مورد قسمت دوم صحبتهاتون هم فکر می کنم خیلی متعصبانه به آموزشهای احتمالا اشتباهی که دیدی چسبیدی.
    کسی نگفت هر روز باهاش برو سینما و هر شب برو رستوران. اما خب اگه قصدت ازدواجه، به قول آقای محمدرضا، باید یه جوری به سمت این هدف قدم برداری.
    مرتب می گی من از این دخترا نیستم و از این روابط خوشم نمی آد و ...
    شما می تونی از این دخترا نباشی و از این روابط هم نداشته باشی، اما در عین حال این آقا را از خودت نرونی.

بهتره نظرات دوستان را به کار بگیری و یه کم هم در مورد رفتارت و شناخت نقاط قوت و ضعف و ... مطالعه کنی که این مسیر را درست بری.قربون اون لحن تند وتیزت برم که ادم تا مغز استخون میسوزونه اصلا من ادم خنگی هستم میشه بگی الان نقاط قوت وضعف من چیه؟ باور کن خودم نمیدونم شاید همین باعث شده هی اشتباهاتم بدون اینکه بدونم تکرار کنم

حتما این عبارت را شنیدی که زن ناز است و مرد نیاز
    خودت هم وسط صحبتهات اشاره کردی که خانمها در این موارد گاهی "ناز" می کنند. یا به "حیای دخترانه" اشاره کردی و ...

اون چیزی هم که می گی چرا پسرها با فهمیدن اشتیاق دختر، ازش فاصله می گیرن، نقطه ی مقابل همین ناز، یا نیاز مردانه است.
    جنس مرد در شرایط عادی دوست داره که خودش شروع کننده باشه، اقدام کننده باشه، قدم برداره و تلاش کنه و به دست بیاره.
    وقتی در شروع رابطه حس کنه این امکان ازش گرفته شده بی انگیزه یا سرد می شه.

یه کم انعطافت را بیشتر کن و اینقد سخت نباش.
    سخت نباشم یعنی چی؟ چیکار نکنم ؟چه کاری باید انجام بدم؟
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

2. 3 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (دوشنبه 23 اسفند 95), Ramin231 (یکشنبه 22 اسفند 95), شیدا. (سه شنبه 24 اسفند 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    سلام عزیزم.من کامل یادمه تو رو یک دختر مذهبی و با اعتقاد و تا حدی خشک ببین عزیزم هر ادمی باید یک هدفی رو مشخص کنه و واسش تلاش کنه .اینکه بگی من قید ازدواجو

زدمو دوست ندارم فلان کارو کنمو اینا داری خودتو گول می زنه.این یک نیاز طبیعیه..حالا تلاش یعنی چی؟؟ اقای مدیر به اندازه کافی توضیح دادن در این زمینه تو دید باشی و مجالس زنانه و

کلاس ورزش رفتنو.. خب ایناهارو که انجام دادی و تو دید بودی بعدش چی؟؟

ببین یک ادم بزرگ می گفت خیلی از پسرها همیشه فکر می کنن شروع کننده رابطه بودن ولی همیشه شروع کننده دخترا هستن و پسرها فقط پیشنهادشو میدن..

منم مثل خودت فکر می کنم و اصن درست نیست غرورتو به باد بدی ولیییی می تونی به صورت غیرمستقیم یک حرکتای کوچکی داشته باشی اگر سیگنالی بعدش دریافت کردی چه

عالی وگرنه می فهمی زیاد نباید به احساست بال و پر بدی..

ببین من خودم اگر یک پسر بودمو یک خانم محجبه رو مناسب می دیدم شاید جرات گفتن حرفو نداشتم و شایدم با خودم اگر کلی کلنجار می رفتم تصمیم می گرفتم بی خیالش شم.

مثلا یک کار کوچیک که می تونی انجام بدی اینه که شیرنی بپزی و رو میزت بزاری وقتی اومد بهش تعارف کنی و بگی بفرمایید این دست پخت خودمه امتحان کنین..یا مثلا حرف رو به غیر

کاری بکشونی (عاطفی منظورم نیست اصلا) و بعد ببینی اقا عکس العملی نشون میده یا نه..

انشالله هرچی صلاحه همون شه

4. 4 کاربر از پست مفید SOGAND. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (یکشنبه 22 اسفند 95), Ramin231 (یکشنبه 22 اسفند 95), میس بیوتی (سه شنبه 24 اسفند 95), شیدا. (سه شنبه 24 اسفند 95)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط SOGAND. نمایش پست ها
    سلام عزیزم. سلام سوگند جان
    من کامل یادمه تو رو یک دختر مذهبی و با اعتقاد و تا حدی خشک شما هم فکر میکنی من خشکم ببین عزیزم هر ادمی باید یک هدفی رو مشخص کنه و واسش تلاش کنه .اینکه بگی من قید ازدواجو

زدمو دوست ندارم فلان کارو کنمو اینا داری خودتو گول می زنه.این یک نیاز طبیعیه..حالا تلاش یعنی چی؟؟ اقای مدیر به اندازه کافی توضیح دادن در این زمینه تو دید باشی و مجالس زنانه و

کلاس ورزش رفتنو.. خب ایناهارو که انجام دادی و تو دید بودی بعدش چی؟؟بعدش هیچی من که چیزی ندیدم یعنی کسی منو ندید

ببین یک ادم بزرگ می گفت خیلی از پسرها همیشه فکر می کنن شروع کننده رابطه بودن ولی همیشه شروع کننده دخترا هستن و پسرها فقط پیشنهادشو میدن..

منم مثل خودت فکر می کنم و اصن درست نیست غرورتو به باد بدی ولیییی می تونی به صورت غیرمستقیم یک حرکتای کوچکی داشته باشی اگر سیگنالی بعدش دریافت کردی چه

عالی وگرنه می فهمی زیاد نباید به احساست بال و پر بدی..

ببین من خودم اگر یک پسر بودمو یک خانم محجبه رو مناسب می دیدم شاید جرات گفتن حرفو نداشتم و شایدم با خودم اگر کلی کلنجار می رفتم تصمیم می گرفتم بی خیالش شم.چرا مگه کسی که چادر سرش میکنه اینقدر ترسناک به نظر میرسه؟ یا محجبه ها دل ندارن احساس ندارن؟باور کن من اونجوری خشک نیستم

مثلا یک کار کوچیک که می تونی انجام بدی اینه که شیرنی بپزی و رو میزت بزاری وقتی اومد بهش تعارف کنی و بگی بفرمایید این دست پخت خودمه امتحان کنین..یا مثلا حرف رو به غیر

کاری بکشونی (عاطفی منظورم نیست اصلا) و بعد ببینی اقا عکس العملی نشون میده یا نه.. ما همکار نیستیم یعنی محل کار مشترکی نداریم مثل یه اداره
    نمیتونم زیاد توضیح بدم در مورد کار
    فقط من دارم یه کاری انجام میدم متناسب با رشته ام در نهایت این طرف هم باید یه کاری روی کار من انجام بده تا اماده ارائه بشه همکاری ما به این صورت یعنی من باید برم محل کار ایشون

انشالله هرچی صلاحه همون شه
    انشاء الله
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

6. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (دوشنبه 23 اسفند 95), Ramin231 (سه شنبه 24 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)