تشکرشده 2,695 در 688 پست
mohamad.reza164 (دوشنبه 23 اسفند 95), Ramin231 (یکشنبه 22 اسفند 95), شیدا. (سه شنبه 24 اسفند 95)
تشکرشده 832 در 244 پست
سلام عزیزم.من کامل یادمه تو رو یک دختر مذهبی و با اعتقاد و تا حدی خشکببین عزیزم هر ادمی باید یک هدفی رو مشخص کنه و واسش تلاش کنه .اینکه بگی من قید ازدواجو
زدمو دوست ندارم فلان کارو کنمو اینا داری خودتو گول می زنه.این یک نیاز طبیعیه..حالا تلاش یعنی چی؟؟ اقای مدیر به اندازه کافی توضیح دادن در این زمینه تو دید باشی و مجالس زنانه و
کلاس ورزش رفتنو.. خب ایناهارو که انجام دادی و تو دید بودی بعدش چی؟؟
ببین یک ادم بزرگ می گفت خیلی از پسرها همیشه فکر می کنن شروع کننده رابطه بودن ولی همیشه شروع کننده دخترا هستن و پسرها فقط پیشنهادشو میدن..
منم مثل خودت فکر می کنم و اصن درست نیست غرورتو به باد بدی ولیییی می تونی به صورت غیرمستقیم یک حرکتای کوچکی داشته باشی اگر سیگنالی بعدش دریافت کردی چه
عالی وگرنه می فهمی زیاد نباید به احساست بال و پر بدی..
ببین من خودم اگر یک پسر بودمو یک خانم محجبه رو مناسب می دیدم شاید جرات گفتن حرفو نداشتم و شایدم با خودم اگر کلی کلنجار می رفتم تصمیم می گرفتم بی خیالش شم.
مثلا یک کار کوچیک که می تونی انجام بدی اینه که شیرنی بپزی و رو میزت بزاری وقتی اومد بهش تعارف کنی و بگی بفرمایید این دست پخت خودمه امتحان کنین..یا مثلا حرف رو به غیر
کاری بکشونی (عاطفی منظورم نیست اصلا) و بعد ببینی اقا عکس العملی نشون میده یا نه..
انشالله هرچی صلاحه همون شه![]()
abi.bikaran (یکشنبه 22 اسفند 95), Ramin231 (یکشنبه 22 اسفند 95), میس بیوتی (سه شنبه 24 اسفند 95), شیدا. (سه شنبه 24 اسفند 95)
تشکرشده 2,695 در 688 پست
mohamad.reza164 (دوشنبه 23 اسفند 95), Ramin231 (سه شنبه 24 اسفند 95)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)