نه خب فقط این که نبود!
هی عروسی رو عقب می انداخت (قبل از این اتفاق) تا بتونه شرایط بهتری رو فراهم کنه و پس انداز بیشتری کنه من این عقب انداختن رو گذاشتم پای اینکه دوست نداره سرخونه زندگیمون بریم و می خواد به خوش گذرونیش برسه بخاطر همین این فشار رو گذاشتم تا عکس العملش رو ببینم
مگه میشه به همین سادگی طلاق گرفت؟! خیلی ساده دارید نسخه میپیچید
نسخه طلاق برای کسی نپیچید طلاق گرفتن رو همه بلدن اگر کسی میاد اینجا حتما برای بهبود زندگیش کمک می خواد اگر راه حلی برای کمک ندارید نظر نزارید بهتره
- - - Updated - - -
سلام عزیزم خوندم و خیلی متاسفم از بابت درگیری که برات پیش اومده..
شوهرت دوران عقدت رابطه نامشروع داشته این خیانت به حساب میاد
میدونم کسی که پاشو کج بزاره تا ته مسیرو کج میره ولی شوهر من فقط در حد شیطنت چت کرده تو محیط مجازی نمیدونم چیکار کنم میدونم هیچ تضمینی نیست که بگیم این بدتروبدتر میشه
یا خوب میشه
واسه همین تصمیم گیری سخته
اره رفتن سرخونه زندگیم اشتباهه و غلط اصلا نمیدونم باید چیکار کنم
چطوری بفهمم خودش می خواد یا نه اخه .. میگه هرجوری بخوای بت ثابت میکنم که دیگه ازین کارا نمیکنم و من نمیدونستم باید چی بگم فقط تمام برنامه های مجازیشو پاک کرد
از یه طرف ترس از طلاق و تنها شدن هست از یه طرف عشق و علاقه ...
نمیدونم
مرسی از پیامت
- - - Updated - - -
سلام ممنون از وقتی که گذاشتید
مهریه من 100 سکه است و ایشون توان پرداختش رو داره
من دوست نداشتم تحت تاثیر مهریه به من خیانت نکنه و با من زندگی کنه برای همین مهریه رو جوری تعیین کردم که تحت تاثیرش قرار نگیره،اگر بخواد از ترس مهریه پایبند باشه که می خوام نباشه و جدابشیم..
بله نتیجه تحقیقات مثبت بوده ایشون رو فردی کاری و خانواده دوست معرفی کردن
خانواده من نه من نگذاشتم بفهمن چون اگر میفهمیدن به هیچ عنوان نمیزاشتن من ایشون رو ببخشم خانوادم تا حد زیادی احساسی تصمیم میگیرن اما مادر ایشون خبر دارن و از قضا این ارتباط فقط مجازی بوده و به من ثابت شده چون چتهایی که باهم داشتن از تاریخی که شروع شده بود داخل گوشیشون بود با ساعت و تاریخ دقیق فقط مجازی بوده و صحبت درباره یسری مطلب علمی که کم کم کشیده شد به سوالهای شخصی دررابطه با محل زندگی و...هیچ قراری گذاشته نشد و رابطه کوتاه بود.
اخه من خودمم دوست ندارم ایشون محل کار من تماس بگیره چون ضبط میشد تلفنها ولی خب ارتباط داریم با موبایل
نداشتم کسیرو که بخوام اینطوری چک کنم همسرمو کاش داشتم...
خیلی جالبه یک هفته از اون موضوع گذشته و دوباره سر یک موضوع مسخره و خنده دار بهانه گیری کرد
و چندساعتی تلفنش رو روی من خاموش کرد تا جوابم رو نده
بعد که روشن کرد من خبری ازش نگرفتمو به مدت یک هفته خبری از من نگرفت تازه دیشب پیام داده..
و من جوابش رو ندادم
خسته
شدم ازین بازیهای مسخره
چرا انقدر پیمان ازدواج مسخره و پوچ شده...
الان چیکار باید بکنم ؟![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)