به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 08 فروردین 96 [ 21:26]
    سطح
    2
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin231 نمایش پست ها
    سلام...

به این جمله دقت کن عزیز: افرادِ با اعتماد به نفس، موفق میشن و به پیروزی خودشون میبالن، اعتماد به نفسشون هم بیشتر میشه. افرادِ بدون اعتماد به نفس، شکست میخورن و از خودشون مأیوس تر میشن، آرامش هم بیشتر از قبل از دست میدن...

این یک رابطه مشخص و بدیهی هست.
    این قضیه ریشه ایه و دقیقا خودتون باید حلش کنید، نه ما، نه روانشناس...
    هیچ مشکلی هم وجود نداره، خودتون اونو تبدیل به مشکل کردید و هر روز باهاش گلاویز میشید.
    هیچ قرص و جمله خاصی نمیتونه اعتماد به نفس و آرامش شمارو برگردونه چون فقط شما میدونید اونو کجا گم کردید...

5 سال پیش یک اشتباه کردی که هر جوانی ممکنه انجام بده، حالا شما یه شانس خوب آوردی که خدا جوری کوبنده جوابتو داد تا عبرتی بشه و تو چاله های بزرگ تر نیفتی...منتها شما خودت بعد از اون ماجرا زندگیتو سمت چاله های بیشتر میبری...

================================================== =
    برای بدست آوردن اعتماد به نفس، لازمه برگردی عقب... از زمانی که "نتونستن ها" شروع شد..
    سپس شروع کنی به انجام و اتمام کارهایی که اون زمان بخاطر اضطراب، موفق به انجام یا اتمامشون نشدی...(حتی خوندن درسی که اونموقع از نتیجه یادگرفتنش دل سرد بودی...)kl
    برای زندگیت هدف تعیین کن...
    کتاب "اثر مرکب" یا "قدرت عادت" رو بهتون پیشنهاد میکنم...

نمیدونم چرا از پس زندگیم برنمیام نمیتونم خودمو زندگیمو مدیریت کنم
    توی زمان گم هستم همیشه وقت ندارم و عجله دارم اما کند عمل میکنم و توی همه چیز کندشدم دارم به زوال عقل فکرمیکنم
    اینکه فقط چندروز از ماهتو بتونی مدیریت کنی و کارهای لازمو نکنی بد هی حالت بدتر و بدتر بشه. همیشه توی خونم و هیچ تفریحی بجز تلوزیون و موسیقی ندارم ولی به کارهام نمیرسم

توی این سن دیگه من باید بتونم زندگیمو مدیریت کنم اما نمیدونم چطوری. اعتماد به نفس واقعی رو چطوری میشه بدست اورد ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin231 نمایش پست ها
    سلام...

به این جمله دقت کن عزیز: افرادِ با اعتماد به نفس، موفق میشن و به پیروزی خودشون میبالن، اعتماد به نفسشون هم بیشتر میشه. افرادِ بدون اعتماد به نفس، شکست میخورن و از خودشون مأیوس تر میشن، آرامش هم بیشتر از قبل از دست میدن...

این یک رابطه مشخص و بدیهی هست.
    این قضیه ریشه ایه و دقیقا خودتون باید حلش کنید، نه ما، نه روانشناس...
    هیچ مشکلی هم وجود نداره، خودتون اونو تبدیل به مشکل کردید و هر روز باهاش گلاویز میشید.
    هیچ قرص و جمله خاصی نمیتونه اعتماد به نفس و آرامش شمارو برگردونه چون فقط شما میدونید اونو کجا گم کردید...

5 سال پیش یک اشتباه کردی که هر جوانی ممکنه انجام بده، حالا شما یه شانس خوب آوردی که خدا جوری کوبنده جوابتو داد تا عبرتی بشه و تو چاله های بزرگ تر نیفتی...منتها شما خودت بعد از اون ماجرا زندگیتو سمت چاله های بیشتر میبری...

برای بدست آوردن اعتماد به نفس، لازمه برگردی عقب... از زمانی که "نتونستن ها" شروع شد..
    سپس شروع کنی به انجام و اتمام کارهایی که اون زمان بخاطر اضطراب، موفق به انجام یا اتمامشون نشدی...(حتی خوندن درسی که اونموقع از نتیجه یادگرفتنش دل سرد بودی...)kl
    برای زندگیت هدف تعیین کن...
    کتاب "اثر مرکب" یا "قدرت عادت" رو بهتون پیشنهاد میکنم...

نمیدونم چرا از پس زندگیم برنمیام نمیتونم خودمو زندگیمو مدیریت کنم
    توی زمان گم هستم همیشه وقت ندارم و عجله دارم اما کند عمل میکنم و توی همه چیز کندشدم دارم به زوال عقل فکرمیکنم
    اینکه فقط چندروز از ماهتو بتونی مدیریت کنی و کارهای لازمو نکنی بد هی حالت بدتر و بدتر بشه. همیشه توی خونم و هیچ تفریحی بجز تلوزیون و موسیقی ندارم ولی به کارهام نمیرسم

توی این سن دیگه من باید بتونم زندگیمو مدیریت کنم اما نمیدونم چطوری. اعتماد به نفس واقعی رو چطوری میشه بدست اورد ؟

2. کاربر روبرو از پست مفید nahid2 تشکرکرده است .

Ramin231 (شنبه 14 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)