به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 مرداد 96 [ 15:07]
    سطح
    41
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    414

تشکرشده 240 در 117 پست

Array
    مریم جان من حس میکنم که همسر شما به زندگی مشترک طولانی مدت با شما فکر نمیکنه. دقیقا مثل دوستی های پسر -دختری بی هدف میمونه که چون پسر این دختر خانم رو به عنوان یار همیشگی زندگیش انتخاب نکرده، هر گونه هزینه ی مالی کردن برای این دختر خانم رو اتلاف پولش قلمداد میکنه ولی هرگونه ی استفاده ی عاطفی و جنسی از دختر رو حق مسلم خودش میدونه. بهتر نیست چشم و گوشت رو باز کنی و زرنگ تر برخورد کنی؟ الان من و شما و شیدا فکر میکنیم که این تئوری درسته که همسرتون به جدایی از شما و فرار از مهریه ی شما داره شدیدا فکر میکنه و براش برنامه ریزی داره. چرا شما برنامه ریزی هاتون رو شروع نمیکنید؟ شما هم یک وام بزرگ از محل کارتون بگیرید و توی بانک پس انداز کنید و فقط با درامدتون قسط بدین! به پس اندازتون اصلا دست نزنید و هیچ خرجی رو بر عهده نگیرین. اصلا وظیفه ی مالی بر دوش شما نیست پس ازش سرباز بزن. اصلا همسرت رو در جریان مسایل مالیت و برنامه هات قرار نده. کاملا با سیاست و چشم و گوش باز جلو برو. از نظر من بهتره با وکیل هم صحبت کنی. اگر فردا روزی شوهرت وقتی پولش به اندازه ی کافی بود بدون اطلاع تو پاشد رفت خارج از ایران چیکار میخوای بکنی؟ الان من دوستی دارم که همسرش دقیقا مثل همسر شما در طولانی مدت تئوری ترک زن و بچه رو در ذهن داشت، دوست من به خیال خام خودش داشت زندگی میکرد اما شوهرش بعد از اینکه تمام استفاده ی مالیش رو از خانمش کرد با فروش مخفیانه ی خونه و ماشین و .... رفت خارج از ایران. ماه ها بعد از رفتن شوهرش به خارج، خریدار در خونه شون رو زد و گفت بفرمایید بیرون اینجا برای منه! و شوهرش 1 ساله از ایران رفته. دوست عزیزم شوهرت به ترک تو به صورت مفت و مجانی فکر میکنه. از خواب بیدار شو و دست بکار شو. اولین قدم مشاوره با یک وکیله!!! روانشناس دیگه اینجا هیچ کاری نمیتوه انجام بده. شوهرت بازیگر خوبیه و خوب بلده برنامه ریزی های بلند مدت بکنه و اصلا براش مهم نیست که دختری این وسط قربانی بشه. سراغ تو اومده که ازت پلی بسازه برای پرش بزرگش. از پولت و از دانشت استفاده کنه برای رفتن به خارج از ایران و رسیدن خودش و خانواده ش به رویای بزرگ مهاجرتشون! تا حالا با خامی و سادگی تمام با پسری اشنا شدی، با خامی و سادگی تمام باهاش ازدواج کردی و هیچ شرط و شروطی توی عقدنامه برای حق مسکن و حق اشتغال و ... نگرفتی تازه مهریه ت رو هم عندالاستطاعه کردی، با خامی و سادگی تمام نقش یک هم خونه ی مرد رو براش بازی کردی، اما حالا دیگه بیدار شو و به خودت و پدر و مادر بیچاره ت لطفی کن. نزار نقشه ش عملی بشه و با یک وکیل کارکشته نقشه هاشو نقش بر اب کن.
    ویرایش توسط nardil : شنبه 23 بهمن 95 در ساعت 14:45

2. 2 کاربر از پست مفید nardil تشکرکرده اند .

maryam.mim (شنبه 23 بهمن 95), ZENDEGIBEHTAR (یکشنبه 24 بهمن 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)