مریم جان من حس میکنم که همسر شما به زندگی مشترک طولانی مدت با شما فکر نمیکنه. دقیقا مثل دوستی های پسر -دختری بی هدف میمونه که چون پسر این دختر خانم رو به عنوان یار همیشگی زندگیش انتخاب نکرده، هر گونه هزینه ی مالی کردن برای این دختر خانم رو اتلاف پولش قلمداد میکنه ولی هرگونه ی استفاده ی عاطفی و جنسی از دختر رو حق مسلم خودش میدونه. بهتر نیست چشم و گوشت رو باز کنی و زرنگ تر برخورد کنی؟ الان من و شما و شیدا فکر میکنیم که این تئوری درسته که همسرتون به جدایی از شما و فرار از مهریه ی شما داره شدیدا فکر میکنه و براش برنامه ریزی داره. چرا شما برنامه ریزی هاتون رو شروع نمیکنید؟ شما هم یک وام بزرگ از محل کارتون بگیرید و توی بانک پس انداز کنید و فقط با درامدتون قسط بدین! به پس اندازتون اصلا دست نزنید و هیچ خرجی رو بر عهده نگیرین. اصلا وظیفه ی مالی بر دوش شما نیست پس ازش سرباز بزن. اصلا همسرت رو در جریان مسایل مالیت و برنامه هات قرار نده. کاملا با سیاست و چشم و گوش باز جلو برو. از نظر من بهتره با وکیل هم صحبت کنی. اگر فردا روزی شوهرت وقتی پولش به اندازه ی کافی بود بدون اطلاع تو پاشد رفت خارج از ایران چیکار میخوای بکنی؟ الان من دوستی دارم که همسرش دقیقا مثل همسر شما در طولانی مدت تئوری ترک زن و بچه رو در ذهن داشت، دوست من به خیال خام خودش داشت زندگی میکرد اما شوهرش بعد از اینکه تمام استفاده ی مالیش رو از خانمش کرد با فروش مخفیانه ی خونه و ماشین و .... رفت خارج از ایران. ماه ها بعد از رفتن شوهرش به خارج، خریدار در خونه شون رو زد و گفت بفرمایید بیرون اینجا برای منه! و شوهرش 1 ساله از ایران رفته. دوست عزیزم شوهرت به ترک تو به صورت مفت و مجانی فکر میکنه. از خواب بیدار شو و دست بکار شو. اولین قدم مشاوره با یک وکیله!!! روانشناس دیگه اینجا هیچ کاری نمیتوه انجام بده. شوهرت بازیگر خوبیه و خوب بلده برنامه ریزی های بلند مدت بکنه و اصلا براش مهم نیست که دختری این وسط قربانی بشه. سراغ تو اومده که ازت پلی بسازه برای پرش بزرگش. از پولت و از دانشت استفاده کنه برای رفتن به خارج از ایران و رسیدن خودش و خانواده ش به رویای بزرگ مهاجرتشون! تا حالا با خامی و سادگی تمام با پسری اشنا شدی، با خامی و سادگی تمام باهاش ازدواج کردی و هیچ شرط و شروطی توی عقدنامه برای حق مسکن و حق اشتغال و ... نگرفتی تازه مهریه ت رو هم عندالاستطاعه کردی، با خامی و سادگی تمام نقش یک هم خونه ی مرد رو براش بازی کردی، اما حالا دیگه بیدار شو و به خودت و پدر و مادر بیچاره ت لطفی کن. نزار نقشه ش عملی بشه و با یک وکیل کارکشته نقشه هاشو نقش بر اب کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)