خواهش میکنم.کاری نکردم
در مورد اینکه بعضی چیزها رو اتلاف هزینه میدونه ، خوب این سلیقه ای هست. من هم ممکنه گاهی وقتها همسرم یه چیزی بگه بخریم من بگم نیازی نیست یا برعکس.
راستش بیشترین چیزی که تو نوشته هات از نظر مادی به نظر زیاد جالب نیومد گرفتن نصف هزینه سفر از تو بود.البته برای سفر های خاص مثلا سفر خارجی ایراد نداره.
اونم به پیشنهاد خود خانم. ولی اینکه این یه روال بشه خوب نیست.
تو تا حالا باهاش حرف زدی در این موارد؟ میدونی فکر می کنم بیشتر مردها زود به یه چیزی عادت می کنند. مثلا من به پیشنهاد خودم در خرید خونه با همسرم شریک
شدم.بعد از اون همسرم میگفت همه چیز نصف نصف باشه.من زیر بار نرفتم و گفتم از نظر روحی و احساسی و روانی من نیاز دارم که شوهرم من رو تامین کنه.
من هم حقوقم رو برای رفاه بیشتر و پیشرفت های آینده در زندگیمون پس انداز می کنم مثلا تعویض خونه در چند سال آینده.
یا خودم پیشنهاد دادم وام بگیرم ماشین رو عوض کنیم و ایشون هم مقداری از قسط ها رو تقبل کردن.
به همسرم گفتم از نظر ریالی هیچ تفاوتی نمیکنه چه من در خرج های روزمره سهیم بشم چه به این صورتی که پیشنهاد دادم . ولی این کار باعث میشه من حس
بهتری به تو به عنوان تامین کننده و تکیه گاه زندگیم پیدا کنم.
در ضمن وقتی من دارم از راحتیم میگذرم و سر کار می رم طبیعتا انتظار دارم زندگیم رفاه بیشتری داشته باشه.اینکه هر دوی ما فقط خرج خورد و خوراک و لباس و سفر
رو بدیم چه کاریه من برم سر کار؟ پس الان که هر دوی ما بیرون کار می کنیم حقوق من پس انداز بشه و باعث پیشرفت زندگیمون بشه.
در مورد خانوادش و گذشته و خاطرات بد لطفا یه بار برای همیشه این افکار رو بریز دور. تمومش کن. خوبه که همسرت رو دوست داری.بیشتر از این با تکرار گذشته
اعصاب هر دوتون رو خورد نکن.
هر چقدر بیشتر غرق این بحث ها و ناراحتی ها بشت همسرت از دو دورتر میشه و کمتر براش مهمه کاری رو انجام بده که تو دوست داری.
هر وقت هم برات چیزی خرید که دوست داشتی، حتی کوچکترین چیزها مثلا یه خوراکی خوشحالیت رو زیاد نشون بده. میدونی یه وقتهای مثل دختر بچه ها بشو.
مثل اونا ذوق کن لوس بشو. یه کاری کن حس مراقبتش به تو بیشتر بشه.
نهایتا قبول کن همسرت در کنار همه خوبیهاش یه سری عیب ها هم داره که به مرور و با عشق و محبتی که تو بهش میدی کمرنگ تر میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)