به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 مرداد 96 [ 15:07]
    سطح
    41
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    414

تشکرشده 240 در 117 پست

Array
    سلام
    به نظر من نظرات بقیه ی دوستان بسیار به جا هست. من کاملا با نظرات دوستان عزیز موافقم. هر کسی مسئول رفتار خودش هست البته به تنهایی! مادر شما خودشون زبون و عقل دارن و میتونن مسایل زندگیشون رو اولویت بندی کنن و اگر از این اوضاع ناراحت هستند خیلی شیک به خواهرتون بفرمایند که بچه هاتون رو خودتون بزرگ کنید، من مسئولیتی در قبالشون ندارم.
    مادر من هم از این خصوصیات داره که مثلا بقیه هر کار ناشایست و بدی که انجام بدن و موجبات ناراحتی ایشون یا کل خانواده رو فراهم کنن، عکس العملی نشون نمیدن که هیچ شاید حتی به روشون هم بخندن که خدای نکرده این افراد معذب نشن از کارهای زشتشون!!!ولی بعدا غرش رو به من میزنه و گلایه ش رو به من میکنه اما من یک بار خیلی قاطع بهشون عرض کردم که "از هر کس گله دارین لطف کنید به خود اون شخص غرهاتونو بزنید نه من." شما هم خیلی قاطع تکلیفت رو اول با خودت و سپس با بقیه من جمله مادرت مشخص کن.
    هر کسی تو این دوره و زمونه باید بتونه گلیم خودشو خودش به تنهایی از اب بیرون بکشه و مسئولیت کارهاشو خودش قبول بکنه. شما نمیتونی تا ابد مراقب مادرت باشی که ای وای فلانی بهش این حرف رو زد یا فلانی در حق مادرم فلان کار رو کرد یا فلانی کلاه سر مادرم گذاشت و از پخمگیش سوء استفاده کرد و... اما مادرم جوابشو نداد چون بی زبونه یا خودشیرینه یا می ترسه یا حتی به دلیل مرض دیگر پسندی مفرط علاقه ی شدید به جلب توجه بقیه داره به هر قیمتی یا گدای محبت و توجه بقیه س و ... ! حالا در مضیقه هست پس من بپرم وسط و خودمو جلوی همه بد کنم که از حق مادرم دفاع کنم اما اخر سر مادرم هم پشتم در نیاد و من بشم بد روزگار!
    کل حواست رو توی زندگیت به زندگی خودت منعطف کن. به تحصیلت به شغلت به ازدواجت به خوش گذروندنت و استفاده از جوونیت به رسیدگی به خودت و ... تمرکز کن چه کاری داری که مادرم مریضه و نمیتونه بچه ی خواهرمو نگه داره و زبون نداره و ... مادر شما باید به عنوان یک مادر اونقدر قوی و عاقل باشن که بتونن نظراتشون رو در هر زمینه ای به همه بیان کنن و از سلامتی خودشون نگهداری کنن و حقوق فرزندانشونو به اندازه نگه دارن و به کانون خانواده ی خودشون از همه بیشتر اهمیت بدن و تبعیضی بین فرزندان قایل نشن و ... یعنی خود مادرتون باید برن سمت مطالعه، کسب مهارت های مختلف زندگی، بالا بردن سطح اطلاعات و دانششون، به کار گیری مغزشون و ... شما فقط در حد اینکه بگی رفتارت مشکل داره و نیاز به کسب اطلاعات و دانش و مهارت داری وظیفه تونو انجام دادی.

2. 3 کاربر از پست مفید nardil تشکرکرده اند .

mehdi.ma.mm (یکشنبه 17 بهمن 95), گندم خانوم (یکشنبه 17 بهمن 95), میس بیوتی (دوشنبه 18 بهمن 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)