گلریز عزیز
به عنوان کسی که در یکی از کشور های اروپایی که فرهنگ بسیار نزدیکی به آلمان داره زندگی میکنه اینو میتونم بگم که هیچ پسری بدون شناخت مدت دار (میتونه از چند ماه باشه تا چند سال ) از یک خانوم بهش پیشنهاد ازدواج نمیده و حتا در مورد ازدواج هم هم صحبت نمیکنه بنا بر این انتظار نداشته باش که این آقا همون اول به شما بگه که شما رو برای ازدواج میخواد. بر عکس پسر های ایرانی که از این حربه برای جالب نظر طرف مقابل استفاده میکنن غربی ها در این مورد بسیار محتاط هستند. و این به نظر من نکته مثبته چون میدونن که ازدواج تعهد میاره.
نمیدونم چرا بعضی از دوستان اصرار دارن که بگن غربی ها متعهد نیستن . من نزدیک به ۱۰ سال هست که اینجا زندگی میکنم در محیطی کاملا مردانه کار میکنم و به جرات میتونم بگم تا حالا رفتاری خارج از چهار چوب کاری از هیچ کدوم از همکار هام نه در مقابل خودم نه در مقابل خانوم های دیگه ی همکارم ندیدم. باز هم بر عکس چیزهایی که از دوستانم که در ایران کار میکنند میشنوم.
بنا بر این همه چیز غربی ها بد و همه چی ما خوب نیست.
در جواب نکته ای که شیدا جان روش تاکید کردن میتونم بگم که باور کنید خانوم های غربی همینجورین. خیلی راحت اگه توی یه رابطه احساس کنن که دیگه بهشون خوش نمیگذره زیره همه چیز میزن و میرن سراغ کیس جدید و این چیز عجیبی نیست. من از خیلی از همکار های جوانم شنیدم که میگن ما باید خیلی تلاش کنیم که دوست دخترمون رو با خودمون نگه داریم. مردها بیشتر از خانوم ها به فکر تشکیل زندگی و بچه دار شدن هستن!! و اینکه خونشون ساده هست، اینجا همه خونه ها یک شکله یک مدل مبلمان جوری که میری خونه کسی میدونی که مبلمانش رو از کجا خریده. خونه ها همه مینیمال هستن و اصلا چیز عجیبی نیست
اینکه ان خانوم به این آقا پیغام داده چیزه مهمی نیست ممکنه ان خانوم هم مثل شما عاشق این آقا باشه، نکته مهم عکس العمل این آقا در مقابل اون پیغام هاست. باید میدید که این آقا هم در مقابل اظهار عشق کردن یا نه. و اگر کردن قبل از آشنایی با شما بوده یا بعدش.
اگر همه این مشکلات بینتون حل شده باشه، آشنایی اصلا چیز بدی نیست. میتونید ایشون رو با خونواده اتون آشنا کنید و حتا خودتون یک سفر به آلمان برید. اما بدونید که اگر تعهد بخواید از این آقا، این به این معنی خواهد بود که رابطه شما باید فراتر از شام بیرون رفتن و تلفنی صحبت کردن باشه. این رو هم میتونم بگم که اینطور هم نیست که تا یک پسری با یه دختری شام خورد انتظار داشته باشه که شب رو با اون سپری کنه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)