سلام. شاید احتیاج دارید به یک مشوق که شما رو تشویق بکنه و ازتون برای کار هایی که میکنید تشکر بکنه بهتون هدیه بدهد
تشکرشده 1,106 در 598 پست
سلام. شاید احتیاج دارید به یک مشوق که شما رو تشویق بکنه و ازتون برای کار هایی که میکنید تشکر بکنه بهتون هدیه بدهد
mahasti3 (جمعه 08 بهمن 95)
تشکرشده 0 در 0 پست
ش
شاید ولی توی خونه ما کسی اهل این کارها نیست
راستی من اعتماد به نفس افتضاحی دارم هرچقدر میخوام تاپیک بزنم نمیشه
هیچکاری نمیتونمبرای اعتماد به نفسم بکنم ، توی این سن که بالای 25سال سن دارم هنوز نتونستم توی خونه یک قیافه تمیز و مرتب برای خودم درست کنم بیرون از خونه بد نیستم ولی وای به روزی که بخوام بدون به خود رسیدن بیرون برم .حداکثر ده دقیقه میتونم بیرون باشم. حتی وقتایی که ظاهرم خوبه هم اینقدر بهم میریزم که قیافم بده و از ناراحتی به بدترین وضع روحی ممکن میرسم/یک یاز دلیالی مهم اعتماد به نفس نداشتنم همینه که هنوز نتونستم توی خونه مرتب و با راستگی به اندازه باشم
اصلا بلد نیستم به خودم اهمیت بدم برای ناراحت نشدن دیگران خودمو ناراحت میکنم درحالیکه الا ارزشش روندارن و اخر کار غرورم ر هم له میکنن و فقط پشیمونی میمونه. تاحالا بارها برای دیگران غرورموخورد کردم و غیر مطابق با میل خودم عمل کردم و بعد ضربه خوردم.رفتار اجتماعیم هم زیاد مناسب نیست و بیشتر تنها هستم.اصلا تجربه رفتار درست و به جا ندارم و همیشه توسط دیگران سرم کلاه میره به خاطر اینه ساده دل هستم. و تجربه ندارم . صداقتم هیج جا بکار نمیاد و ادمهای متقلب و اب ریزکاه همیشه ازم جلو میزنن و همیشه همینجوریه . هیجی از عرت نفس برام نمونده.
تشکرشده 7 در 5 پست
سلام از کی این جوری شدی؟چند ساله؟آیا اتفاق خاصی افتاد برات؟یا از وقتی خواسی مسئولیت به عهده بگیری این طوری شدی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)