به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 مهر 03 [ 14:35]
    سطح
    66
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    136

تشکرشده 130 در 60 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهاره جون نمایش پست ها
    در مقایسه با مشکلاتی که کاربرهای همدردی دارن. خوشبختانه مشکلات شما خیلی پررنگ نیست.
    خوبه که نگران رفت و آمد شوهرت هستی. اما بعد از ازدواج شما باید این مسیر رو برای دیدن خانواده تون برین و بیاین. این دلیل محکمی برای شروع زندگی برخلاف میلتون نیست.
    میدونم که خانوادت خیلی محدودت میکنن و روی اعصابت هستن. خانواده شوهرت هم خانواده ای نیستن که خیلی ذوقت کنن. شما هم انتظار داری شوهرت تصمیم های منطقی بگیره. ولی واقعیت اینه که شوهر شما هم وسط ماجرا هست. اونم فکر میکنه عروسی گرفتن و زندگی موقت با خانوادش بهترین راه برای هردوی شما هست. به هر حال دلیلی نداره ازش تنفر داشته باشی. به هرحال این شرایطی هست که پیش اومده. سعی کنین مثبت نگاه کنین و الان دیگه تمرکزتون رو بزارین روی جشن عروسی. که یه شب خوب و زیبا داشته باشین. میتونین فرداش بلافاصله برین سفر ماه عسل.
    در مورد زندگی با خانواده همسر، نمیدونم تحصیلاتتون چقدره. ولی سعی کنین که بعد از ازدواجتون یه شغل داشته باشین که کمتر تو خونه باشین و اینجوری سهم کمتری در وظایف خونه هم خواهید داشت. در کنار کارای عروسی میتونین یه تاپیک اینجا بزنین و از خانم هایی که دارن با خانواده شوهر زندگی میکنن راهنمایی بگیرین. به جای اینکه بگین به خاطر شوهرم تحمل میکنم، بگردین دنبال راه هایی که بتونین با خانواده شوهرتون تعامل بهتری داشته باشین. چون تحمل کردن ممکنه بعدها باعث سرد شدن رابطه تون با شوهرتون بشه.
    طبق تاپیک هاتون در مورد شما یه نگرانی دارم. اینکه شما همیشه نسبت به رفتارهای مادرتون حساس بودین ولی شوهر شما انقدر از خانوادش راضیه که میخواد باهاشون زندگی کنه. همینطور اینکه خانواده شوهرتون میگن مثل دخترشون هستی. احساس میکنم اونها آدم های باسیاستی هستن. نمیگم بد هستن. ولی بلدن پسرشون رو جذب خودشون کنن. برای همین پیشنهادم اینه که به هیچ عنوان مشکلاتی که با خانواده ت داری رو به شوهرت منتقل نکن. و اینکه سعی کن بدون اینکه مستقیم خواسته ت رو مطرح کنی روی شوهرت تاثیر مثبت بذاری.
    بهاره جون عزیز ممنونم از راهنماییت

قسمتی از صحبتتو که بولد کردم دقیقا حرف همسرمه اون فک میکنه بهترین تصمیم واسه دوتامون همین بود.
    جشن عروسی هم خودشون برنامه ریزی کردن و تو فرهنگ ما دختر هیچ کارس. پس زیبا بودنشم زیاد دست من نیست. هرچند اصلا هم برام اهمیتی نداره.

من لیسانس مهندسیم دنبال کار حتما میرم اما همسرم دوست داره اوایل زندگی تمام وقت پیشش باشم.

نگرانیت کاملا درسته متاسفانه درطول نامزدی و عقد اصلا لازم نبود من درمورد مشکلاتم چیزی بگم رفتار مادرم اینقد تابلو بود که شوهرم همون اول کاملا اخلاقش دستش اومد.

همسرم از خونوادش راضیه و فک میکنه بهترین روزا رو من در کنارشون خواهم داشت و اینه که عذابم میده من میخوام اون مدت کمترین تنش رو داشته باشم چون اول زندگیمه و واقعا نمیخوام خرابش کنم.
    از زندگی باهاشون نگرانی و ترس دارم چون هرکدوم اخلاقای خاص خودشونو دارن فوق العاده بیخیال و بی تفاوتن و من اینجور آدمی نیستم. بهترین کاری که میتونم بکنم اینه که مثل خودشون باشم اما واسه منی که 25 سال متفاوت زندگی کردم سخته.
    شوهرم مثل تمام مردای دیگه طرف خونوادشه و فک میکنه بهترین آدمای دنیان. تو این مدت که توی این تالار بودم خوب فهمیدم حتی اگه از خونواده همسرم متنفر باشم گفتنش به شوهرم و انتظار حمایت از طرفش غیر ازینکه انرژیمو بگیره هیچ سودی نداره. من از حالا دارم کنار میام که توی اون خونه من تنهام و شوهرم با خونوادش باید یاد بگیرم خودم جلو برم اینجوری وقتی سطح انتظارمو پایین بیارم از سختیش کمتر میشه.
    تمام سعیمو میکنم با محبت همسرمو جذب کنم اما نمیدونم تا کی میتونم تنهایی جلو برم

2. کاربر روبرو از پست مفید tanhaeii تشکرکرده است .

tavalode arezoo (دوشنبه 04 بهمن 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)