به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط گلريز نمایش پست ها
    ممنون من شخصا خيلى ترسوام. احساس كنم چيزى به ضررم هست اصلا انجامش نميدم. از اون دسته دخترها نيستم كه تا پاى احساسشون مياد وسط به همه چى پشت پا مى زنن. تو اين مورد حس مى كنم يه كم فرصت دادن به هر دومون ضررى نداره. اين كه ميگين لينكهاى منع دوستى دختر و پسر رو بخون من هدفم اصلا دوستى بى حد و مرز و بدون هدف نيست. هدفم شناخت به قصد ازدواج هست. توی این شناخت احتمالا توقع رابطه جنسی هم هست ( از طرف ایشون) و از طرف شما هم وابستگی عاطفی و غیره. کنترلش خیلی سخته.
    سوال كردين كه ما چند سالمونه، من سى ساله و اون سى و دو ساله.
    در مورد روابطش با دوست دختر قبليش مطمئن نيستم ولى حس مى كنم مسائل مالى دخيل بودن! هنوز درست نميدونم به چه شكل و به چه صورت ولى تو صحبتهايى كه داشتيم متوجه شدم از دخترهايى كه دنبال پول هستند خوشش نمياد. مثلا قرار بود بره روسيه و من با حالت شوخى گفتم كه ديگه نميتونم زياد اميدوار باشم، ميرى روسيه و دخترهاى روس واقعا شكل عروسك هستند و منو فراموش مى كنى. گفت بله شكل عروسك هستند ولى به خاطر اين كه براشون يه نوشيدنى بخرى حاضرن هزار كار انجام بدن و اين مدل آدمها تايپ من نيستند. (اين حرفش اينقدر رو من تأثير گذاشته بود كه هر بار ميخواست منو مهمون كنه به زور ميخواستم دنگ خودمو بدم :))

يا اين كه مثلا ايشون مدير فروش خارجى يه شركت مهمه، خودتون ميدونين كه مديران فروش تو ايران چه حقوق و مزاياهاى كلونى دارن ولى وقتى اون خونه ش رو تو اسكايپ نشونم داد واقعا كل خونه و زندگيش سر جمع يه اتاق و آشپزخونه و هال بود، خيلى ساده و ارزون قيمت و معمولى.

اين كه ميگين آلمان جاى زندگى نيست، بله ميدونم در كل اروپا واقعا افسرده هست و اكثر مردمش هم افسردگى دارن، از دوستانى هم كه اونجا دارم مدام ميشنوم كه پسرهاى آلمانى يخ ترين و سردترين و بى احساس ترين مردهاى رو كره زمين هستن. دوستم مى گفت پارتنر آلمانى يكى از دوستانش وقتى ميخواسته باهاش رابطه جنسى برقرار كنه بهش ايميل مى زده،
    حالا یکی یه کاری کرده ... شما چرا تعمیمش می دی به هشتاد میلیون جمعیت؟ شاید مشکل خاصی بوده ... شاید دلیلی داشتن ... ایمیل می داده یعنی چی؟

و در كل اين دوستم مى گفت من اينقدر از مرد آلمانى بد ديدم و بد شنيدم كه الان اسمش مياد ياد يه آدم زردمبو با دمپايى پلاستيكى ميفتم كه آبجو دستشه و فيلم پورن نگاه مى كنه، نميدونم اينها واقعيت هست يا جك هايى كه تا الان براشون ساختن!
    نمی تونه واقعیت باشه. همه جا آدم خوب و بد داره. آلمانیها هم اگه اینقد لاابالی و الکلی و بی قید و بند بودن کشورشون را کی ساخته و اداره می کنه؟ همین آب جو خورهای دمپایی پلاستیکی؟
    شاید دوست شما با این قشر رفت وآمد داشته، نمی شه بگی همه ملت اینطورین

ولى چيزى كه من الان دارم مى بينم با چيزى كه ميگن خيلى متفاوته، من دارم مؤدب ترين و خجالتى ترين و كمرو ترين
    مدیر فروش نمی تونه خجالتی و کمرو باشه ها ...
    خلاصه خیلی احساساتی شدی ... حواست را جمع کن
    مرد قابل تصورى رو مى بينم كه تا به من نگاه مى كنه ناخودآگاه لبخند مى زنه و اتفاقا موهاشم مشكيه و ناخودآگاه تو دل من جا كرده و دلم ميخواد اين فرصتو به جفتمون بدم كه حتى اگر نشد بعدها به خاطرش پشيمون نباشم
    Yaasi جان ممنون ميشم اگه بيشتر برام توضيح بدى كه اگه قصد رابطه جدى داشت بهم مى گفت يعنى چى؟ يعنى دقيقا مى گفت كه قصدش ازدواج هست؟ اون الان به من گفته كه بيشتر از friendship ميخواد ولى دقيقا نگفته چى ميخواد، و بيشترين ترسش از فرهنگ و زبان و كشور متفاوت جفتمون بود
    اینا نکته ی مثبت نیست دختر خوب
    منفیه

این که با درآمد خوب ( اگه مطمئنی از درآمدش و شغلش) تو یه شرایط محقر زندگی می کنه
    اگه دوست دختر قبلیش سر مسائل مالی باهاش اختلاف داشته ( اشاره کرده درآمد اون بیشتر بود ... شاید خودش درآمد خوبی نداره)
    اگه اینقدر از اول رابطه پول پول می کنه ...

بیشتر دقت کن.

شما مراحل آشنایی به قصد ازدواج در ایران (منطبق با فرهنگ خانواده ی خودت ) را براش توضیح بده
    و ازش بپرس به نظرش این مراحل با اونی که تو فرهنگ اوناست چه فرقی داره
    بگو به نظرت مدل ما خوبه یا شما؟ اشکالهای مدل ما چیه؟ اشکالهای مدل شما چیه؟

از طریق گفتگو به این شکل می تونی بفهمی مراحل ازدواج از نظر اون چیه.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : چهارشنبه 29 دی 95 در ساعت 19:01

2. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

گلريز (چهارشنبه 13 بهمن 95), بارن (چهارشنبه 13 بهمن 95), ستاره زیبا (پنجشنبه 30 دی 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)