سلام دوستان عزیز ممنونم بابت راهنمایی هاتون
مدیر همدردی عزیزمن به خاطر مشغله ای که دارم نمیتونستم مقالاتی که فرمودین را مطالعه کنم ولی در برنامه ام هست که مطالعه کنم و بعد جواب دهم باز هم از شما تشکر میکنم
هدف از این پست هم آرام کردن خودم هست
دوستان من پست های شما را خوندم و میدونم که این ازدواج اشتباه هست و تصمیمم را هم گرفتم و کلا با محسن قطع رابطه کرده ام
البته من از اول شروع رابطه به اشتباه بودن این ازدواج پی برده بودم و محسن هم از اول نه دوست دختری داشت نه چیزی ولی نمیدونم از کی شروع شده بود به اینکه به سمت دوست دختر بره
خلاصه من هیچ وقت به ایشون جواب مثبت نداده بودم ولی همیشه میخواستم که ایشون به من محبت کنه با اینکه میدونستم جوابم بهش منفی هستش و ایشون تنهایی هام را پر میکرد و الان این منو عذاب میده که چرا من همچین آدمی بودم چرا وقتی نمیخواستم باهاش ازدواج کنم اون همه باهاش حرفهای احساسی زدم مطمئن هم بودم دوستم داره ولی من فقط برای اینکه نیازی که به محبت داشتم تامین بشه باهاش بودم و خودش هم میگفت یک تصمیم قطعی بگیر منو سرکار نزار و اصرار داشتن که سریع تکلیفش را مشخص کنم نمیدونم شاید هم اگر هیچ خیانتی نمیکرد باهاش ازدواج میکردم.
همینطور شنیدم که ایشون هنوز به طور کامل منو فراموش نکرده و داره سعی میکنه فراموش کنه ( اینا باعث میشه عذاب وجدان بگیرم اگر هیچ اهمیتی به من نمیداد راحت تر بودم و حس بهتری داشتم)
ایشون بعد از اینکه به یقین رسیدن که من باهاشون ازدواج نمیکنم اقدام به خواستگاری رفتن کردن.
من چون محسن را از بچگی میشناسم میدونم ادم بدی نیست فقط اشتباه کرده و به من هم گفت که پشیمون شده اگر عوضی بود میتونست نگه و من هم هیچ وقت متوجه نمیشدم(اینا را نمیگم که فکر کنید دارم خودم را توجیح میکنم تا باهاش ازدواج کنم نخیر چون من تصمیمم را گرفتم و میدونم پایان این ازدواج چیه)
فقط الان ازتون کمک میخوام که در این شرایط چیکار کنم حس میکنم که بهش مدیونم عذاب وجدان دارم میخوام بدونم چیکار کنم؟ من خودم را مسئول میدونم همش این حس را دارم که کسی را الکی به خودم وابسته کردم همینطور حس میکنم که من باید با توجه به اینکه تحصیلاتم بالاست و از ایشون 4 سال بزرگتر بودم این رابطه را مدیریت میکردم و تصمیم قطعی را زود میگرفتم. یعنی مسئولیت من در این رابطه بیشتر بوده
باور کنید اگر ازدواج کنه و خوشبخت بشه من خیلی خوشحال میشم.

من به خاطر مشغله ای که دارم نمیتونستم مقالاتی که فرمودین را مطالعه کنم ولی در برنامه ام هست که مطالعه کنم و بعد جواب دهم باز هم از شما تشکر میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)