نقل قول نوشته اصلی توسط Quality نمایش پست ها
هر کاری کردی یبارم مشاوره برید دو نفری
دو نفره مشاوره رفتیم و اون هم مشاوره ای بود که از طرف دادگاه رفتیم و مشاور گفت اگر هیچ کدومتون نخاین ادامه بدین منم صورت جلسه رو براتون آماده میکنم جلسه اول که اول از من پرسید .. و من به خاطر مشکلاتی که داشتیم در رابطه مون گفتم نمیتونیم و انتظار داشتم مشاور بگه یه فرصت دیگه بهم بدین اما این کار رو نکرد و همسرم هم بعد از من گفت نمیشه... قرار شد جلسه دوم بریم فقط برای امضا... که رفتیم اما گفتم اگر مشکلاتمون قابل حل باشه من حاضرم جلسات رو ادامه بدیم اما همسرم موافق نبود منم وقتی دیدم هیچ تمایلی نشون نمیده گفتم اصراری ندارم و مشاور برگه صورت جلسه رو آورد که امضا کنیم.. اما همسرم گفت که با خانواده یه مشورتی بکنم که همین باعث شده خانواده جفتمون اومدن داخل و بعد از حرف های مشاور قرار شد که یک جلسه بیشتر فکر کنیم چون وقتی دید او هم کاملا مصمم نیست و پای خانواده ش رو وسط کشید شاید این حرف رو زد... بعد از حرف های خانم مشاور بین مادر هامون درگیری لفظی پیش اومد جفتشون فقط میخواستن خودشون رو تخلیه کنن و حرف هایی زده شد که خیلی خیلی بد بود و حرمت ها بیشتر از قبل شکسته شد و البته شروع کننده این دعوا و بی حرمتی از طرف مادر ایشون بود... با دیدن این شرایط هر دو خانواده رفتیم و برگه رو امضا کردیم.. اما من هنوز احساساتم درگیر هست و همه چی برام تموم نشده بر خلاف او ... نمیدونم باید چیکار کنم.. به لحاظ عقلی ادامه این رابطه درست نیست اما من نمیدونم چمه!! هنوز با خودم کنار نیومدم حتی نمیدونم اون پرونده رو دوباره به جریان بندازم یا نه .... لطفا اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه کمکم کنه....