شیدا جون ممنون که پاسخ دادین. من لینک هایی که گذاشتین رو چند ساعت وقت گذاشتم و مطالعه کردم، باز هم مونده که در طی روزهای اینده بخونم و حتما استفاده میکنم البته بیشتر در مورد رفتارهای همسرم یاد گرفتم و حالا باید در مورد تعامل با اون رفتارها یاد بگیرم چون من خودم رو میتونم اصلاح کنم و باید از خودم شروع کنم هرچند اون اشتباه کنه....
اما دوستان یک سوالی دارم. همسرم امروز با من صحبت کرد و حرفش فقط انتقاد از یک سری ارزش های من بود که هیچ ربطی هم به دلخوری اخیرش نداشت. تقریبا اکثر مواقع همین طوره که از یک چیز ناراحت میشه، دلیلش را یا میگه و یا نه وبعد کل من زیر سوال میره. من هم سعی کردم خیلی منطقی و دوستانه باهاش حرف بزنم و موردهایی رو بگم که باشه رعایت میکنم و چیزهایی رو بگم که واقعا دست من نیست و نمیشه کاریش کرد از اون هم فعلا زیاد انتقاد نکردم چون گفتم الان تاثیری نمیکنه اما سوالم اینه که ایشون شب اومد منو دید و اصلا به روی خودش نیاورد که دلخوری بینمون بوده و سعی کرد از دلم دربیاره اما من میخوام بدونم به نظرتون چه طور رفتار کنم؟ سر و سنگین که بفهمه چه قدر داغونم کرده یا اینکه گذشت کنم و لحظات رو بهش تلخ نکنم؟ با توجه به کمال گراییش کدوم درست تره؟
الان فردا شب همو قراره ببینیم من چیکار کنم؟ البته جلوی کسی اصلا به رو نمیارم که اتفاقی افتاده و کسی نفهمیده که ما بحثمون شده اما بین خودمون دو نفر چه کار کنم؟ خواهشا بهم بگین که کار درست چیه که احساسی اقدام نکنم.
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)