سلام به دوست عزیزم و ناراحتم و متاسف که رفتار مادرتون اینطور زندگی شما رو به چالش کشیده.
جناب باغبان توضیحات کاملی دادن منم یکسری مطالب عرض میکنم و خوشحال میشم نظر جناب باغبان رو هم بدونم.
عزت نفس عزت نفس عزت نفس... مهمترین بخش زندگی
خودت خود خود خودت
از بچگی تا حالا تو مدرسه دبیرستان و دانشگاه کلی درس خوندیم کلی جیز یاد گرفتیم اما مهمترین مطالب رو نمیدونیم. مهارت های زندگی رو هنوز خیلی هامون بلد نیستیم. عزت نفس و در واقع بخش زیادی از شخصیتش تا سن پنج سالگی شکل میگیره یعنی اون زمانه که آیندتو تعیین میکنه و روی هدفات و روی برنامه هات، ازدواجت، تحصیلاتت و کل زندگیت تاثیر میزاره و در واقع میشه گفت باورهای تو شکل میگیره. باورهایی که شاید حتی خودتم نمیدونی چیه. اما وقتی یکی حرفی در مورد تو میزنه یا وقتی یه صحبتی میکنی یه صدایی آروم تو دلت بهت میگه که تو باورش داری یا نه و اون صدا همون باورهای تو هست و ناخودآگاه تو هست.مثلا به یکی میگی آره آدم باید تو زندگیش با اراده باشه بعد یه صدایی تو دلت میگه... تو که میدونی با اراده نیستی. ..
میدونی تغییر دادن این باورها کار مشکلیه تو یه سری باورهای ناجوانمردانه از خودت داری و حتی اگر به زبون نیاری تو ناخودآگاه تو هست.
مهمترین نکته تو زندگی همین عزت نفس یا دوست داشتن خودته چون وقتی خودتو دوس داری میتونی بقیه رو دوس داشته باشی بهشون احترام بزاری و هرقدر تو خودتو دوس داشته باشی بقیه هم به همون میزان تو رو دوست خواهند داشت. شاید فکر کنی ربطی نداره اما در رفتار تو کاملا مشخص میشه که چقدر عزت نفس داری و اطرافیان ناخودآگاه متوجه میشن.
کتابای زیادی تو این زمینه هست که من کتاب دیل کارنگی و دبی فورد رو پیشنهاد میدم.
اما یه روش عملی و اساسی هم وجود داره و اون تکرار هست. تکرار و گفتن لغات تنها عاملی هست که روی ناخودآگاه ما تاثیر میزاره.
از همین امروز شروع کن و روزی چند مرحله و هر مرحله صد بار با صدای بلند بگو من خودمو دوس دارم.صبح و قبل خواب تاثیر بیشتری داره.
شاید به نظرت مسخره بیاد اما بعد از یک ماه میتونی تاثیرش رو ببینی.
مثبت اندیش باش...
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)