نوشته اصلی توسط
nardil
سلام طنین عشق عزیزم
واقعا درکت میکنم چی میگی عزیزم
ببین دوست خوبم درسته خانواده پشت و پناه انسانه، اهرم قدرت انسانه، تکیه گاه عاطفی انسانه، حمایت کننده ی انسان در همه ی زمینه ها من جمله مالی هست و ... اما گاهی بعضی خانواده ها پیدا میشن که این خصوصیت ها رو به دلایل متعددی ندارن.
والدینت قطعا تحصیلات دانشگاهی ندارن، قطعا محیط های کاری مناسبی ندارن، قطعا فامیل و خانواده های مناسب و با فرهنگ ندارن، قطعا محل زندگی شما مکان مناسبی نیست تا همسایگان روشنفکر و مبادی اداب و با فرهنگ داشته باشن، هرگز کتابی نمیخونن، هرگز پای صحبت یک کارشناس روانشناسی یا مشاور یا مردم شناس یا .... توی تلویزیون نمیشینن، هرگز مسافرتی نمیرن تا به لحاظ فرهنگی و شخصیتی رشد کنن و کلا تو جمع های ادم حسابی ها هرگز نبودن و هزاران کار دیگه ای که باید انجام بدن تا به لحاظ فرهنگی رشد کنن، مغزشون باز بشه، دورتر از دماغشونم ببینن، معنی خانواده رو درک کنن، وظابف خودشون رو در قبال فرزندانشون متوجه بشن و قدر لطف هایی که شما بهشون کردید رو بدونن و... رو انجام نمیدن. اون ها اصلا معنی زندگی کردن رو نمیدونن و صرفا زنده هستن و ایام میگذرونن. نوع برخودشون و طرز فکرشون چیزیه که تو خانواده هاشون و اقوام و فامیل دیدن و اگر شما به خانواده ها و فامیل های مادر و پدرت نگاه کنی اون موقع میبینی چقدر شبیه اون ها هستن این دو.
اما شما حداقل دیپلم داری و دسترسی به محیط هایی که لارج تر هستن و مردان جنتلمن و زنان فرهیخته تو اون ها پیدا میشن. لذا از نظر من الان بهترین کار اینه که به حرف هاشون و رفتارشون توجهی نکنی. اون ها الان سنشون زیاده و سال های سال با بی فرهنگی و عقب موندگی و با ناتوانی فکری و ذهنی زندگی کردن و الان هر قدر شما براشون لکچر بزارید و سخنرانی در مورد نحوه ی برخورد با فرزند و اداب دختر شوهر دادن و برای پسر زن گرفتن و ... انجام بدید مثل اب در هاون کوبیدنه چون ببخشید این تیپ افراد اصلا قدرت فهم و شعور مکفی برای درک این مسایل رو هرگز نداشتن و نخواهند داشت و از دهن کندی هم برخوردار هستن.
ارزش همسر و زندگی تون رو بدونید و با هم هماهنگ بشید تا زندگی 2 نفره ی توام با ارامشی رو تجربه کنید. هرگز نزارید برن و ماشین لباسشویی رو از منزل همسرتون و شما بیارن که اوج بی فرهنگی هستش این کار. مادر شما ثبات شخصیتی نداره و غر زدن جزء لاینفک شخصیتش هست و با انجام این کار نه تنها نمیتونید دهنش رو ببیندید بلکه تو موارد دیگه هم دخالت بیجا میکنه و تو خونه ی مشترک شما و همسرتون هم نمیزاره اب خوش از گلوتون پایین بره. برای همیشه دهن بینی رو کنار بزار دوست من و با اعتماد به نفس افسار زندگیتو تو دستای خودت بگیر. مادر شما اسما مادره نه واقعا!
قبول کن نسل های قبل از ما به جز درصد محدودیشون بقیه چون تحصیلات و مطالعات و سفر و ... رو هرگز تجربه نکردن هیچ موقع پخته و عاقل نشدن و فقط باید مثل یه بیمار روانی باهاشون برخورد کرد. فکر کن اونا کند ذهن و منگول هستن اینطوری ناراحت نمیشی و تمام بدرفتاری ها و بد دهنی ها و بدفکری هاشونو به پای مریضیشون مینویسی و راه خودتو ادامه میدی.
موفق باشی دوست خوبم
علاقه مندی ها (Bookmarks)