سلام مجدد به همه
ممنون از همه ی عزیزانی که وقت باارزششون رو گذاشتن و منو راهنمایی کردن خصوصا خانم عشق آفرین با توضیحات زیباشونو هم چنین خانم شیدا برای اون لینک های مفیدی که معرفی کردن و من حسابی استفاده کردم و توضیحات دقیقشون
. البته با دو لینک آخر در رابطه با سوالم نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم. به هر حال ممنون
راستش من نمی دونم دوستان با این دو توضیح سابق من چه مقدار به کل معیارها و نوع تصمیم گیری من در رابطه به ازدواج پی بردن و در نتیجه ایراداتی مثل نگاه فانتزی به ازدواج و صفتی نزدیک به کمال گرایی منفی و بیش از حد احساسی عمل کردن و ... رو متوجه نوع نگاه و رفتار من به ازدواج دونستن...من قصدم این نیست که این انتقادات رو نفی کنم یا توجیه و اعتراض کنم که اگر اینطور بود اصلا صحبت رو ادامه نمی دادم بلکه فقط می خوام در رابطه با معیارها و شرایطم توضیحات کامل تر و بیشتری بدم تا دقبقا بدونم ایراد از کجای فکر و معبارهای منه و برطرفش کنم چون واقعیت اینه که فقط بخشی از سلیقه ی من در این صحبت ها پررنگ شد و اصل قرار گرفت در حالی که مسائل مهم تری برای من وجود دارن. من در این سایت و سایت های دیگه مقالات زیادی در این رابطه خوندم و لیستی کامل از معیارهام رو به ترتیب اولویت نوشتم و اصلا هم انتظار ندارم کسی پیدا بشه که صد درصد معیارها رو داشته باشه بلکه من شصت درصد رو در این زمینه عدد مناسبی می دونم و تمام شرایط خودم رو هم در نظر گرفتم و بعد معیار تعیین کردم و در این روند سعی کردم شرایط خانواده رو هم در نظر بگیرم مثلا تناسب نسبی خانواده ی همسر از لحاظ اعتقادی و فرهنگی با خانواده ی خودم, مسئولیت پذیر بودن, شرایط مادی اولیه برای تشکیل زندگی داشتن, اعتقادات مناسب مذهبی بدون تعصب, سالم بودن از لحاظ بیماری های مهم جسمی و روحی , صداقت , منطقی و به روز بودن, با احساس و شاعرانه ولطیف بودن به سبک امروزی, تناسب نسبی( نه کامل) از نظر شخصیتی با خودم مثل آرام و درونگرا بودن و معیار به دل نشستن ( متاسفانه تو این مورد سخت پسندم.دست خودم نیست) معیارهای اصلی منه... خودم هم واقعیت اینه که این موارد رو دارم جز اینکه گاهی( فقط بعضی اوقات) زیاد احساسی بودن کار دستم می ده و نمی تونم خیلی منطقی عمل کنم اما در کل معمولا منطقی تصمیم می گیرم والا تا به حال وارد روابط نامناسب شده بودم ...آیا این معیارها غیر واقعی و کمال گرایانه ست؟؟؟ اگر هست چه اصلاحاتی باید انجام بدم؟؟؟ چه طور تعدیلش کنم؟؟ اکثر خواستگارهای من معیار تعصبی نبودن, به روز بودن و لطیف بودن رو ندارن... یکی دو مورد هم که داشتن به دلم ننشستن... اگر معیارها درسته من لازمه چه کاری انجام بدم برای اینکه موردهای که متناسب تر به معیارهام برای من پیش بیاد؟؟؟ با توجه به شرایطی که قبلا گفتم صبر و انتظار در این حالت خوبه یا فقط باعث از دست دادن شرایط نسبتا مناسب الان می شه ؟؟؟
خانم شیدا منظور من از اون علایقم اینه که خیلی زیاد برام مهمه که همسر آینده من در این روحیات و سیک زندگی با من تقریبا نه کاملا همفکر و هم احساس باشه نه اینکه حتما تمام وفتش رو در ابن جور محیط ها بگذرونه یا شغل اصلی ش اینها باشه و نه اینکه فقط این روحیات رو بپذیره...توقع من یه چیزی بین این دو هست... آیا این توقع زیاد و غیر منطقی هست؟؟؟
این معیار احساسی و اهل دل بودن برای من یکی از اصلی ترین معیارها هست نه به شکل سطحی و صرفا یک سری ژست های ظاهری اونهم به صورت افراطی بلکه دوست دارم بتونم خانواده ای تشکیل بدم که در کنار تمام اختلاف نظرها و بحث های معمولی فضاش سرشار از عشق و محبت واقعی و نه از سر اجبارو همراه با احترام به همدیگه باشه
خانم عشق آفرین من هم سعی دارم و هم تا حدودی موفق هستم که بین سبک زندگی خودم و معیارهای ازدواجم بین خودم و خانواده م تعادل برقرار کنم و بهشون احترام بزارم اما مشکل اصلی من اینجاست که تا به حال موردی که مناسب با این معیارهای تعدیل شده باشه رو پیدا نکردم و خانواده با یک سری توجیحات که قبلا گفتم می خوان منو راضی کنن که معیارهای خودم رو کنار بزارم و طبق میل خودشون ازدواج کنم که خب من تو این شرایط نمی دونم باید چه کنم و به همین خاطر دارم مشورت می گیرم... این خیلی خوبه که شما تا به ابن حد امیدوار به رسیدن به انتخاب خوبتون هستید و نگران نیستید. باید اعتراف کنم که من واقعا نقطه ضعف حساس و احساساتی بودن رو دارم و متاسفانه هنوز نتونستم این ایراد رو برطرف کنم .... خیلی سخته...اینکه آدم ها طبیعتا نظرات و سلایق متفاوتی دارن کاملا درسته و جزء زیبایی های این جهانه و من شدبدا بهش اعتقاد دارم اما چیزی که آزارم می ده بی احترامی به عقاید مختلفه...من با این بی احترامی ها به راحتی کنار نمی یام والا دوستان مختلفی داشتم که نظراتشون با خودم خیلی متفاوت بود و هیچ مشکلی هم پیش نیومده اما وقتی می بینم مورد تمسخر قرار می گیرم تحملش خیلی برام سخته...امیدوارم با ر اهنمایی های دقیق تر و بیشتر دوستان عزیز در همدردی ایرادات فکری و عملی م رو برطرف کنم و در این شرایط سخت بهترین تصمیم رو بگیرم. منتظر نظرات خوب و سازنده ی همه ی شما در مورد مسائلی که گفتم هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)