به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 اسفند 95 [ 22:01]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    30

تشکرشده 26 در 15 پست

Array
    سلام مجدد به همه
    ممنون از همه ی عزیزانی که وقت باارزششون رو گذاشتن و منو راهنمایی کردن خصوصا خانم عشق آفرین با توضیحات زیباشونو هم چنین خانم شیدا برای اون لینک های مفیدی که معرفی کردن و من حسابی استفاده کردم و توضیحات دقیقشون. البته با دو لینک آخر در رابطه با سوالم نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم. به هر حال ممنون
    راستش من نمی دونم دوستان با این دو توضیح سابق من چه مقدار به کل معیارها و نوع تصمیم گیری من در رابطه به ازدواج پی بردن و در نتیجه ایراداتی مثل نگاه فانتزی به ازدواج و صفتی نزدیک به کمال گرایی منفی و بیش از حد احساسی عمل کردن و ... رو متوجه نوع نگاه و رفتار من به ازدواج دونستن...من قصدم این نیست که این انتقادات رو نفی کنم یا توجیه و اعتراض کنم که اگر اینطور بود اصلا صحبت رو ادامه نمی دادم بلکه فقط می خوام در رابطه با معیارها و شرایطم توضیحات کامل تر و بیشتری بدم تا دقبقا بدونم ایراد از کجای فکر و معبارهای منه و برطرفش کنم چون واقعیت اینه که فقط بخشی از سلیقه ی من در این صحبت ها پررنگ شد و اصل قرار گرفت در حالی که مسائل مهم تری برای من وجود دارن. من در این سایت و سایت های دیگه مقالات زیادی در این رابطه خوندم و لیستی کامل از معیارهام رو به ترتیب اولویت نوشتم و اصلا هم انتظار ندارم کسی پیدا بشه که صد درصد معیارها رو داشته باشه بلکه من شصت درصد رو در این زمینه عدد مناسبی می دونم و تمام شرایط خودم رو هم در نظر گرفتم و بعد معیار تعیین کردم و در این روند سعی کردم شرایط خانواده رو هم در نظر بگیرم مثلا تناسب نسبی خانواده ی همسر از لحاظ اعتقادی و فرهنگی با خانواده ی خودم, مسئولیت پذیر بودن, شرایط مادی اولیه برای تشکیل زندگی داشتن, اعتقادات مناسب مذهبی بدون تعصب, سالم بودن از لحاظ بیماری های مهم جسمی و روحی , صداقت , منطقی و به روز بودن, با احساس و شاعرانه ولطیف بودن به سبک امروزی, تناسب نسبی( نه کامل) از نظر شخصیتی با خودم مثل آرام و درونگرا بودن و معیار به دل نشستن ( متاسفانه تو این مورد سخت پسندم.دست خودم نیست) معیارهای اصلی منه... خودم هم واقعیت اینه که این موارد رو دارم جز اینکه گاهی( فقط بعضی اوقات) زیاد احساسی بودن کار دستم می ده و نمی تونم خیلی منطقی عمل کنم اما در کل معمولا منطقی تصمیم می گیرم والا تا به حال وارد روابط نامناسب شده بودم ...آیا این معیارها غیر واقعی و کمال گرایانه ست؟؟؟ اگر هست چه اصلاحاتی باید انجام بدم؟؟؟ چه طور تعدیلش کنم؟؟ اکثر خواستگارهای من معیار تعصبی نبودن, به روز بودن و لطیف بودن رو ندارن... یکی دو مورد هم که داشتن به دلم ننشستن... اگر معیارها درسته من لازمه چه کاری انجام بدم برای اینکه موردهای که متناسب تر به معیارهام برای من پیش بیاد؟؟؟ با توجه به شرایطی که قبلا گفتم صبر و انتظار در این حالت خوبه یا فقط باعث از دست دادن شرایط نسبتا مناسب الان می شه ؟؟؟
    خانم شیدا منظور من از اون علایقم اینه که خیلی زیاد برام مهمه که همسر آینده من در این روحیات و سیک زندگی با من تقریبا نه کاملا همفکر و هم احساس باشه نه اینکه حتما تمام وفتش رو در ابن جور محیط ها بگذرونه یا شغل اصلی ش اینها باشه و نه اینکه فقط این روحیات رو بپذیره...توقع من یه چیزی بین این دو هست... آیا این توقع زیاد و غیر منطقی هست؟؟؟
    این معیار احساسی و اهل دل بودن برای من یکی از اصلی ترین معیارها هست نه به شکل سطحی و صرفا یک سری ژست های ظاهری اونهم به صورت افراطی بلکه دوست دارم بتونم خانواده ای تشکیل بدم که در کنار تمام اختلاف نظرها و بحث های معمولی فضاش سرشار از عشق و محبت واقعی و نه از سر اجبارو همراه با احترام به همدیگه باشه
    خانم عشق آفرین من هم سعی دارم و هم تا حدودی موفق هستم که بین سبک زندگی خودم و معیارهای ازدواجم بین خودم و خانواده م تعادل برقرار کنم و بهشون احترام بزارم اما مشکل اصلی من اینجاست که تا به حال موردی که مناسب با این معیارهای تعدیل شده باشه رو پیدا نکردم و خانواده با یک سری توجیحات که قبلا گفتم می خوان منو راضی کنن که معیارهای خودم رو کنار بزارم و طبق میل خودشون ازدواج کنم که خب من تو این شرایط نمی دونم باید چه کنم و به همین خاطر دارم مشورت می گیرم... این خیلی خوبه که شما تا به ابن حد امیدوار به رسیدن به انتخاب خوبتون هستید و نگران نیستید. باید اعتراف کنم که من واقعا نقطه ضعف حساس و احساساتی بودن رو دارم و متاسفانه هنوز نتونستم این ایراد رو برطرف کنم .... خیلی سخته...اینکه آدم ها طبیعتا نظرات و سلایق متفاوتی دارن کاملا درسته و جزء زیبایی های این جهانه و من شدبدا بهش اعتقاد دارم اما چیزی که آزارم می ده بی احترامی به عقاید مختلفه...من با این بی احترامی ها به راحتی کنار نمی یام والا دوستان مختلفی داشتم که نظراتشون با خودم خیلی متفاوت بود و هیچ مشکلی هم پیش نیومده اما وقتی می بینم مورد تمسخر قرار می گیرم تحملش خیلی برام سخته...امیدوارم با ر اهنمایی های دقیق تر و بیشتر دوستان عزیز در همدردی ایرادات فکری و عملی م رو برطرف کنم و در این شرایط سخت بهترین تصمیم رو بگیرم. منتظر نظرات خوب و سازنده ی همه ی شما در مورد مسائلی که گفتم هستم

2. 4 کاربر از پست مفید احساسی تشکرکرده اند .

sia518 (شنبه 13 آذر 95), فدایی یار (شنبه 13 آذر 95), باغبان (یکشنبه 14 آذر 95), عشق آفرین (شنبه 13 آذر 95)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام مجدد

این ها تو معیارهای شما بود :

نقل قول نوشته اصلی توسط احساسی نمایش پست ها

تناسب نسبی خانواده ی همسر از لحاظ اعتقادی و فرهنگی با خانواده ی خودم, مسئولیت پذیر بودن, شرایط مادی اولیه برای تشکیل زندگی داشتن, اعتقادات مناسب مذهبی بدون تعصب, سالم بودن از لحاظ بیماری های مهم جسمی و روحی , صداقت , منطقی و به روز بودن, با احساس و شاعرانه ولطیف بودن به سبک امروزی, تناسب نسبی( نه کامل) از نظر شخصیتی با خودم مثل آرام و درونگرا بودن و معیار به دل نشستن ( متاسفانه تو این مورد سخت پسندم.دست خودم نیست) معیارهای اصلی منه... خودم هم واقعیت اینه که این موارد رو دارم جز اینکه گاهی( فقط بعضی اوقات) زیاد احساسی بودن کار دستم می ده و نمی تونم خیلی منطقی عمل کنم اما در کل معمولا منطقی تصمیم می گیرم والا تا به حال وارد روابط نامناسب شده بودم ...آیا این معیارها غیر واقعی و کمال گرایانه ستکه گفتم هستم

.........................

هر دختری و هر پسری معیار خودش را داره و به نظرم عیب در این نیست !

شما هم معیارهای خودتون را دارید و قابل احترام و به حق !!

هر فردی باید معیارهای خودش را تنظیم کنه !

لذا به نظرم تنظیم معیار ،،،، ابتدا باید از شناخت دقیق از شخصیت خود فرد باشه ! ، شناخت موقعیت خودش و خانواده اش ، فرهنگ ه خانواده ها و ...

یعنی من که معیار برای خودم می پیچم ( باعبان را میگم ) باید خانواده خودم - شخصیت خودم - محل زندگیم و .... لحاظ کنم !!

آیا شما معیارهای بالای خودتون را به کمک یک کارشناس بدست آورده اید - یا فقط خودتون روش کار کردید !...

..........................

چیزی که برای ما قابل تامل هست اینکه شدت این معیارها چقدر باشه !!

و ما نمی تونیم برای شخصی نسخه بپیچیم و بگیم معیارهای خودت را عوض کن و .....

لذا خودتون خیلی مهم هستید !!

............................

ببیند من درباره معدل معیارها با شما صحبت کردم !!!

می خواستم به شما چی بگم ؟؟

می خواستم بگم هر شخصی به خواستگاری شما می آید یه نمره مثبت دارد و یه نمره منفی !!!

یعنی امکان داره یه خصلت منفی داشته باشه و یه خصلت مثبت !!

فقط شما هستید که می تونید مشخص کنید معدل کل این شخص به دل شما می شینه یا نه !!!

معدل این نمره ها و شدت آن مشخص میکنه شما کمال گرا ( کامل گرا ) هستی یا خیر !!!

و از طرفی صحبت حضوری !!!!!!!!!!! با یه روانشناس بالینی و یه مشاور خانواده ،،،،،میتونه خیلی راحت مشکل شما را حل کنه !!

......................

در پست قبلی هم خدمت شما گفتم سعی کنید به همراه خانواده!!!!! مشاوره برید

چون باید دو طرف در مسیر درست قرار داشته باشند ( هم شما و هم خانواده محترم )

می تونید عضو انجمن آزادبشید و از مدیر همدردی کمک بگیرید !

...................................

خانم مصباح الهدی در این زمینه تخصص خیلی خوبی دارنند که خیلی وقته در تالار حضور ندارنند

دیگه ببخشید باید باغبان را تحمل کنید .

( البته دوستان هم خیلی خوب راهنمایی کردند و من شخصا استفاده کردم )

توکلت به خدا باشه

اون فردی که روزی شما هست ،،،،و شما روزی اون هستید ،،،،، یارت میشه !

موفق باشی .

​
    ​​​
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 14 آذر 95 در ساعت 20:38

4. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

احساسی (یکشنبه 14 آذر 95), عشق آفرین (چهارشنبه 17 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)