به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 دی 98 [ 01:15]
    سطح
    50
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 64.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    369

تشکرشده 353 در 152 پست

Array
    سلام.

دکتر بهتون دارو نداده مگه؟ دارو هاتون اصلا تاثیر نداشته ؟

من یه جمله مینویسم که یه جای خالی داره سعی کنید جمله رو بخونید و اصلا اون کلمه رو نفهمید. گر صبر کنی ز .... حلوا سازی. تونستید که اصلا اون کلمه رو متوجه نشید؟

حالا تو جمله ی بعدی تلاش کنید حتی تو ذهنتون هم کلمه ی جای خالی رو متوجه نشید. توانا بود هر که .... بود.

تونستید؟

من فکر میکنم که نتونستید. می دونید چرا؟ حتی ممکنه با دیدن اولین کلمه تا آخر جمله رو یه بار تو ذهنتون بیارید چه برسه به اینکه بخواید تلاش کنید که نفهمید اون کلمه ی خالی چیه!!!!

علت این اتفاق اینه که شما اون جمله ها رو یاد گرفتید.

خب عزیزم فرق بین آدم ها هم همینه. یاد گرفتن.

شما وقتی بچه بودید یه سری اطلاعات غلط گرفتید و اونها رو واقعیت مسلم و آیه ی نازله می دونید. در مورد ظاهرتون، در مورد شخصیتتون، در مورد اطرافیان، در مورد رفتارهای اجتماعی و ...

مشکل شما چیزی نیست جز دانسته های غلط از خودتون. نزدیک به 30 درصد دانسته های شما از خودتون و دنیای اطرافتون اشتباهه.

به نظرتون الان راه حل مشکل شما چیه؟

ببین خانمم آدما کره ی ماه رو فتح کردن. ساختمونای 200 طبقه میسازن. هواپیما با ظرفیت 1000 نفر با چندین تن وزن داره تو آسمون پرواز میکنه. زیردریایی با همه ی ساکنینش سالها زیر

دریا می مونه . کی این هواپیما و زیر دریایی رو ساخته؟ نیروی ماور طبیعه؟ یا نه انسانی دقیقا مثل شما؟

بله درست حدس زدید. انسانی دقیقا مشابه شما. با مغزی مثل مغز شما. با دست و پا و هیکلی شبیه شما. با عزت نفس و اعتماد به نفسی در حد شما. با بیماری ها و مشکلاتی مانند

مشکلات شما.

این یعنی چی؟ این یعنی این که شما هم میتونید. شما میتونید خیلی بهتر از اونچه که الان هستید بشید.

البته شما الان به اندازه ی کافی خوب هستید. چه از ظاهر که خودتون هم میدونید و چه از نظر رفتار و گفتار و روابط اجتماعی . از پست هاتون پیداست که به اندازه ی کافی خوبید.

در مورد عزت نفس و اعتماد به نفس که گفتید چندان هم چیز سختی نیست بدست آوردنش. مطمئنا به اندازه ی نیاز مطالعه و تمرین نکردید وگرنه....

در مورد گذشته و اشتباهاتتون. عزیز جان گذشته دیگه برنمیگرده پس چه لزومی داره که شما موندید توش؟ حتما خوب میدونید وقتی یه چیزی تو ذهنتون میاد یعنی دلتون نمیخواد ازتون جدا

بشه. ناراحتی هاتون رو ول کنید. همه ی ما تو گذشته اشتباه داشتیم و مطمئن باشید تنها کسی که با وضوح کامل این اشتباهات یادشه شمایید وگرنه دیگران در بهترین حالت 30 درصد

ماجرا رو به خاطر داشته باشن جای تعجبه!!! پس شما حتی اگه بچه گانه ترین کارها رو هم کردید امروز میتونید با رفتاری متین به همون اندک دیگرانی که فکر میکنید نکنه شما رو قضاوت

کنن با گذشته تون ثابت کنید که اوضاع تغییر کرده.

یه مقدار سواد نیاز دارید عزیز. دوای دردتون البته در کنار داروی موقتی چند ماهه همینه و بس. سواد هم برای اضافه کردن برچسب و تحقیر خودتون نیست. مثلا سواد این نیست که بگید

مامانم تو پنج سالگیم بهم گفته زشت من الان اعتماد به نفس ندارم وا میسم دیگران از من سو استفاده کنن!!!! مطالعه بدون نگاه درست چیزی جز افسردگی برای شما نداره.

توی کتاب یا اینترنت خوندید که کسی که عزت نفس نداره فلان میشه و بهمان پس حالا که شما عزت نفس نداری کلا دست خودت نیست که رفتار دیگران با خودت رو تنظیم و مدیریت

کنی!!! خطا پوش عزیز اعتماد به نفس و عزت نفس هیچی نیست هیچی!!! شما بزرگش کردی و تبدیلش کردی به چوب زیر بغل چون شما دنیال بهانه ای برای گرفتار کردن خودت. عجب

بهانه ی خوبیه. من چون تا دیروز بچه گانه رفتار میکردم دیگران حق دارن امروز سوار من بشن چون من تصمیم گرفتم از امروز سواری بدم!!! عزیزم واقعیت اینه که عشقت کشیده تا دیروز بچه

باشی حالا امروز چی شده که میخوای بزرگ بشی؟ امروزم با افتخار بچه باش و با دندونات کسی رو که بخواد ازت سو استفاده کنه گاز بگیر!!! اگه از 10 کیلومتریت نزدیک تر اومد جیغ

بنفش بکش حساب کار دستش بیاد. از چی میترسی ؟ بچگی کن اما بهانه ی صد من یه غاز برای توجیه بازی هات درنیار.

باور کنید آدمی به شخصیت و هوش شما اگه بگه من عزت نفس خدشه دارم رو، با چند سال مطالعه نتونستم درست کنم در واقع داره مسخره بازی درمیاره!!!

شما حتما به دارو احتیاج دارید اما نه طولانی مدت. حتما پیگیر باشید که این همه فاز نا امیدی از طرف شما برای من قابل قبول نیست.

راستی بچه ها و رفتارشون اصلا بد نیست.

2. 3 کاربر از پست مفید زندگی خوب تشکرکرده اند .

saeeded (دوشنبه 08 آذر 95), باغبان (سه شنبه 09 آذر 95), خطا پوش (دوشنبه 08 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)