به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 شهریور 00 [ 16:19]
    سطح
    65
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 400
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    431

تشکرشده 376 در 164 پست

Array
    سلام به نظر من همسرتون افسرده نیستن
    دارن از یه چیزی رنج میبرن.این نظر شماست که ایشون افسرده هستن نه تشخیص پزشک متخصص.
    ایشون یه حالتی شبیه به عذاب وجدان یا بیقراری دارن.
    نمیخوام ذهنتونو منفی کنم ولی بنظر من ایشون یه اشتباهی رو مرتکب شدن و عذاب وجدان دارن و اروم و قرار ندارن.
    تجربه ش رو داشتم که اینو عرض میکنم.
    اجازه بدین یکمی دیگه زمان بگذره زوم کنین روی همسرتون ببینید رفتارشون چطوریه تا به علت اصلی برسین بعد راه حلش رو پیدا کنین.اگر افسرده باشن باید حتما به پزشک مراجعه کنن تا مداوا شن.متاسفانه اگر افسردگی پیشروی کنه درمانش سخت تر میشه.قسمت سخت ترش اینه که فرد افسرده برای درمان همکاری نمیکنه و باید مجبور به این کار شه

2. کاربر روبرو از پست مفید ZENDEGIBEHTAR تشکرکرده است .

ستاره زیبا (یکشنبه 07 آذر 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 دی 95 [ 11:03]
    سطح
    2
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    هم مشکلات مالی داشتیم هم خانوادگی. پدر و مادر همسرم دو سال با هم قهر بودن و از هم جدا زندگی میکردن پدرش کلا با بچه ها هم ارتباطش رو قطع کرده بود و همسرم هم از لحاظ روحی تحت فشار بود هم از لحاظ مالی چون خیلی از هزینه های زندگی مادرش و خواهرش رو تامین میکرد.الان یه مدته که پدر ومادرش آشتی کردن همه با هم خوبن رابطه خود ش هم با پدرش خیلی خوب شده. تونستیم امسال هم خونه بخریم هم ماشینی رو که سال ها آرزوش رو داشت. الان مشکلاتی که داره اینه که شغلش آزاده و الان با تمام شدن پروژه فعلی یکم استرس کار جدید رو داره که کی میتونه یه پروژه جدید بگیره و اینکه سربازی بره یا دکترا بخونه اما مطمعنم کهاینا مشکلش نیست چون قبلن هم شش ماه بیکار بود اما اصلا این حالتها رو نداشت. هی خیره میشه به جایی میره تو فکر فقط تو خودشه اصلا حواسش به من نیست. آهنگای شادگوش میکنه و فقط هم فیلم طنز میبینه اما فقط در لحظه روحیه اش عوض میشه بعد ازتموم شدن آهنگ و فیلم دوباره به حالت قبل برمیگرده.هفته قبل مسافرت رفتیم اما همش تو خودش بود. هفته گذشته به مناسبت سالگرد عقدمون براش یه عالمه کادو گرفتم اما ذوقش هم فقط چند ثانیه بود البته ذوق نبود بیشتر ناراحت بود که برام کادو نخریده اون وقت من این همه کادو خریدم براش. یه دفترچه براش درست کرده بودم اون یکم خوشحالش کرد بعد از اون شب هم دیگه دفترچه رو دست نزد. الان هم کلی از من شاکیه که نمیتونم آرومش کنم.یکی باید منو آروم کنه والا.
    پریشب گفت جمعه صبح میره اما نمیدونه کجا فقط ماشین رو برمیداره و میره روز بعدش میاد جمعه صبح شیش صبح پاشد رفت منم اینقدرگریه کردم با اون حالش خیابونا یخ بندون مقصدش هم که نامعلوم داشتم سکته میکردمچیزی نشه. ظهر برگشت گفت یهو تصمیم گرفتم برم پیش بابام گفتم بیام پیش تو آروممکنی تو هم نتونستی اصلا بلد نیستی.میشه راهنماییم کنید دقیقا یک مرد این جور مواقع چه انتظاری از همسرش داره ؟؟منظورشون از آروم کردن چیه؟واقعا چرا الکی الکی باید زنگیمون اینقدر تلخ شه
    ویرایش توسط baran2016 : شنبه 06 آذر 95 در ساعت 15:24

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)