به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط خطا پوش نمایش پست ها

من ازاینکه دیر به چیزی برسم میترسم فکر میکنم با برنامه ریزی نکردن سریع تر بهش میرسم وقتی برنامه ریزی میکنم اجساس میکنم وقتم کمه و بیشتر از این میخوام و باید فراهمش کنم. اما فعلا صبح وقها انگیزه زیادی ندارم و شب ها هم خستم

به نظرم شما خودتون و توانایی هایتون را خوب نمی شناسید - از طرفی تو هدف هایت کمال گرایی داری و وابسته به هدفت هستی !!! و تا حدودی هم وسواس فکری داری

من احساس می کنم تعهد به نظم در زندگی براتون سخت ترجمه شده ( بد برداشت نشه ) - باید هدف های بلند مدت و کوتاه مدت داشته باشی و از طرفی به هدفت ایمان داشته باشی ولی وابسته نباشی !!

اگر شادی خودمان را از عامل بیرونی گدایی کنیم ،،،همیشه ناراحت هستیم ،،،، ترس از دست دادن آن . ( نمی دونم با این حرف من چقدر آشنا هستید ،،،،،ولی خدا داند که باغبان چه گوید ! )

برای وسواس فکری درسته روانشناس و روانپزشک کمک میکنه ،،،،، ولی سعی کن با خدا بیشتر درد و دل کنی و توکل کنی ( نه تنها شما - بلکه همه ماها )

بیشتر خستگی ماها برای فکرهای منفی خودمان هست - مغر اگر 2 ساعت به افسردگی فکر کنه معادل 10 ساعت کاره ! ( این ما را خسته و بی حوصله میکنه )

از طرفی آزمایش خون هم بدهید و میزان آهن خونتون را بررسی کنید ( فکر کنم به خاطر آلودگی هوا مثل من همش سرب داشته باشید )

خلاصه بگم خدمت بزرگوار شما که دیگه حرف خسته ام ،، حوصله ندارم ،،،، ممنوع ،،،،،،ok

.....................

من الان حالم عادیه

چه عجب - داری پیشرفت خوبی می کنی - باید بگی من حالم عالیه

....................

میخوام برنامه ریزی کنم.ممیشه بگید چکارکنم؟

خیر .

چون باید اول خودت را خوب بشناسی - هدف هایت را بشناسی - زندگی را معنی کنی برا خودت ،،،، من که ان اطلاعات ندارم ،،،،استاد بزرگوار .

..................

ترس ها و بی انگیزگی و حتی افسزدگی و عزت نفس نداشتن من ریشه توی چندتا چیز داره: اتفاقات و اشتباهات گذشته .خیلنی اتفاقات بد در ده سال گذشته برای من پیش اومده و چندتاش نتایجش دنباله دار بوده.
    الان هم ترس و تنبلی و بی انگیزگی و افسردگی زندگیمو تباه کرده. دارم درسی رو میخونم یهو میترسم نکنه این سخت باشه که به کلی رشته افکارم میپره و به خوراکی و کافئین روی میارم که مثهل ابه به اسیاب
    فکرمیکنم ادم بدی هستم که اینهمه اتفاقبد برام افتاده و مادرم هم همیشه میگه تو بدی.حتیذموقع سردرد

گذشته گه گذشت ،،،، و آینده که نمی دانم کجاست ،،،کجاست ؟

ظلم هایی که به خودت کردی و یا به دیگران کردی و یا ظلم هایی که دیگران به تو کردند و ..... را بپذیر - بپذیر برای اینکه ما همه انسان هستیم و اشتباه می کنیم و خداوند بسیار مهربان هست
    ولی مهم اینکه اون اشتباها را تکرار نکنیم و در این مهم تلاش کنیم .
    خودت را در دادگاه محاکمه نکن !!
    اونها را به عنوان دوره ای از دوران زندگیتون پذیرا باش و زمان حالت را نجات بده ،،،،، برای اینکه آینده خوب باشه !

شما خانم خوبی هستی - به خودت باور کن !

شما برید زندگی نامه حضرت ایوب را مطالعه کنید ،،این همه سختی و بلا کشیده ،،،خب بگیم ایوب پیامبر بد بود !!!

هر انسانی در زندگیش یه سختی هایی داره که باید ، با توکل به خدا در اون مسیر سرافراز بیرون بیاد .

بیشتر مشکلات بشر تقصیر خودشه و مسیر را اشتباه میره .

طرف ورزش نمیکنه - سیگار میکشه - عصبانیه - حرص دنیا را می خورده - بد میگه چقد زود پیر شدم ، چرا ؟ و چراهای دیگر .....

خداوند درسته قدرت داره ،، ولی حکمت هم داره ،،،،،، اگر می خوای یه خورده از حکمت خدا ( یه جرعه ) بفهمیم باید بریم اندکی با حضرت خضر یا ....! صحبت کنیم .

برای همین لازم نیست از تمام حکمت خدا سر در بیاریم ( چون نمی تونیم ) - فقط بهش اطمینان کن ! -

و از طرفی مسیر زندگی خودمون را سعی کنیم درست بریم ( خیلی مهمه )

خداوند دشمن ماها نیست - بلکه خداوند بهترین دوست انسانه - و مهربان تر از او نیست !

بحث زیاد میشه کرد و تا اینجا کفایت میکنه و دیگه خودتان باید تفکر کنید .

........................................

درضمن من خیلی ادم ناشادی نیستم .

خیلی خوبه .

اماخیلی دنبال بهانه میگردم برای ناشاد بودن و خدانکنه موضوعی درگیرم کنه

این کار را نکن دختر خوب - مگه بیکاری .

.............................

دیشب که بی دلیل دچار خستگی مفرط بودم یک لحظه فکر کردم که چرا اینطورم. فهمیدم که من برای فرار از ترس هام و از بی ارادگی بی انگیزگی یا هرچیزی به خواب پناه میارم.همون ساعت یکی دیگه از اعضای خونمون که اونم دانشجوست رو دیدم گفتم توچرا اینقدر سرحالی و من اینطوری. گفت اخه تو دغدغه ت فلان چیزه .قبلش از عصر باهاش داشتم درمورد یه چیز بیخود حرف میزدم

بچه که گریه میکنه - مادره میره یه غدایی یه چیزی پیدا میکنه ، میگه بخور ،،ساکت شو ،،،،یا میره طرف را خواب میکنه - بچه ی میگه به جون بابا من تازه خوابیدم - بی خیال شو ،،،،

شاید برای همین باشه که تو زندگی وقتی مشکلی بر می خوریم دنبال یه خوردنی مثل ( سیگار - قرص - شربت و .....) هستیم و یا مثل شما می خوابیم .

.....................
    من حرفای خوب مدیر رو هم خوندم . و کاملا واقفم که تغییر انی ندارم.منم میخوام مثلا از الن شبی نیم ساعت بیشتر درس بخونم البته بدون استرس از اینکه کمه یا فردا چی میشه و کاش بیشتر از نیم ساعت بود
    الان میخوام برای اخرهفتم و ساعات بیکار روزای دیگه برنامه ریزی کنم میشه مشورت بدین؟

پاسخ جامع نمیشه داد - هر فردی فرق میکنه با فرد دیگه

ولی یه برنامه ریزی روزانه - هفتگی - ماهانه - سالانه داشته باش !!!

مثلا در طول 24 ساعت - یه وقت باید کار و مطالعه کنی - یه وقت باید استراحت کنی - تفریح کنی - بخوابی ( نترس دیگه وقت نداری افسرده بشی )

هر هفته برنامه ریزی کن مثلا جمعه ها برو مکان های زیارتی با خودت خلوت کن - یا مثلا برو پارک یا شهر بازی - یا یه کارتون خوب بیین یا .....

یا هر ماه کوه برو

یا هر سال چند بار مسافرت برو

موفق باشی

یا حق .

​
    ​​​

2. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

خطا پوش (سه شنبه 25 آبان 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)