خیلی ممنوم ک وقت گذاشتین دوستان.واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم.
اقای جوادیان من هیچوقت ایشونو یدکی نگه نداشتم.وقتی هم ک فکر کردم باهاش تموم کنم بهش گفتم ک هیچ ارتباطی نمیخام باهاش داشته باشم.خودش هربار ب دلیلی ک نمیدونم دوباره پیام میداد.اونم اینجور نیست ک منتظر من باشه زندگیشو داره میکنه.این وسط ذهن منم درگیر میکنه.
شیدا جان واقعا حرفای شما همون فکریه که خودمم میکنم.هرچند قبلا این جوری نبود ولی با گفتن این حرفاش واقعا ازش نا امید شدم.فقط نمیدونم چرا هربار اصرار میکنه ک برگردم.به قول خودش مشغله زیاد داره.جالبه که هربار بهش میگم اطرافت دختر زیاده برو با اونا چرا ب من گیر دادی میگه اونا دلنشین نیستن و خیلی اویزونمن..من اگه میخاستم با همه باشم میتونستم. اگه دارم به تو میگم باهام رابطه داشته باش ب خاطر اینه که میخام تو زندگیم باشی.این اقا به شدت اعتماد به نفس داره هربارم که باهام حرف میزنه همش میگه دخترا دنبالمن درحالیکه چندین بار بهش گفتم ک برام مهم نیست.ی بار حتی شات پیامای ی دختره رو فرستاد که بهش ابراز علاقه میکرد.چرا باید این کارا رو بکنه وقتی من رابطمو باهاش قطع کردم و علنا بهش میگم ک برام نیست؟حس میکنم میخواد حرص منو دربیاره ولی واقعا برام اهمیتی نداره.موضوع رفتنشم شما درست میگی.خودمم بهش فکر کردم.تازه من هنو 3 سال از درسمم مونده.ب نظرم فقط دنبال رابطس ی سال دیگم بره.این وسط منم سرکار بمونم.درحالیکه ادمی نیستم ک بخام خودمو بیخودی درگیر کنم.خودشم میدونه.
danger عزیز من دربارش خیالپردازی نمیکنم فقط دلیل رفتاراشو نمیدونم. و ب شدت ذهنمو درگیر کرده.شایدم این رفتارا واسه پسرا طبیعیه و من تجربه کافی ندارم.واقعا همه بعد از کات کردن اینجور میشن؟من ک تو اطرافیانم هرکیو دیدم تموم کرده و دیگم سراغ هم نرفتن.ولی از پایان قضیه ما 6 ماه میگذره ی وقتی اصلا یادم رفته بود این کی بود اونقدر ک درگیر درسام بودم ولی الان با این رفتاراش همه ذهن منو درگیر میکنه.هیچوقتم جواب درست حسابی نمیده میگم تموم کن دیگه پیام نده جواب نمیده دوباره فرداش میاد سراغم.
ممنون از جواب خوبت ستاره زیبا.اره واقعا این سوال برام خیلی پیش میاد.ی وقتایی فکر میکنم قصدش فقط بازی دادن منه و رابطه داشتن.شایدم چون خیلی خودشو بالا میدونه و ب قول خودش همه دنبالشن ب غرورش برخورده.اصلا نمیفهمم کاراشو میگم نمیخام باهات رابطه داشته باشم میگه پس بیا مث خواهر برادر باشیم میگم من اصن نمیخام ذهنمو درگیر کنی میگه من تموم نمیکنم.اینجوریم نیست ک با کسی نباشه خودش بهم گفته الان با دونفر دوسته!راست و دروغشو نمیدونم ولی میگه تو بیا با من تا من اونا رو بپرونم.خب این ادمی ک ب قول خودش اینقدر درگیره چرا باید ب من گیر بده؟درحالیکه میدونه من همچین ادم نیستم ک بخام باهاش رابطه داشته باشم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)