سلام
اقا مجید منظورتون از دوست داشتن یکی چیه؟ شما تا جواب قطعی بله رو نگرفتین نباید وابسته بشید.. مهر قلبیتونو در حد خواستگار حفظ کنید تا با شنیدن ج منفی بهم نریزید..
دوستان همه نظرات خوبی دادن ولی اون چیزی که شما تو ذهنتون دارین اینه که میخواین بخاطر قد کوتاهیتون از دنیا انتقام بگیرید و بجای تلاش ناامیدی و ازدواج نکردنو جایگزین کنید ..
من مغازه دارم و هر مدل زوجی رو میبینم.. برای نمونه دو تا زوج مشتریم هستن که فک کنم اقا 160 به پائین قدشونه ولی خانم 175 باشن و خیلی هم باهم خوبن.. البته من منظورم این نیست که شما هم این کارو انجام بدین
بلکه میخوام بگم با دیدن همچین مردهائی اعتماد به نفستون قوی بشه و به خودتون بگید مگه من چی از اونا کمتر دارم ..منم میتونم پیدا کنم ..منم میتونم خیلی بهترشو پیدا کنم و یا به خودتون بگید کسی که منو به خاطر قدم
رد میکنه به بخت خودش لگد زده و این چنین حرفائی
ولی شما در مقابل این حرفا به خودتون چی میگین :: من بخاطر قدم دگ مجرد خواهم موند...معیار همه دخترها قد هستش و من از این حیث عقبم.. این دفعه دگ اگه جواب منفی بشنوم قید ازدواجو میزنم.. .همه پسرهای قد بلند خوشبخت هستن..
شیک پوشی و تحصیلات و اخلاق و رفتار به اندازه قد بلند ارزش ندارن ... همه پسر و دخترهای قد کوتاه مجرد موندن و فقط قد بلند ها متاهلن و خیلی افکار مخرب و غلط این مدلی هستن که باعث ناامیدی شما خواهند شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)