سلام عزیزم
تبریک میگم که فرد مورد نظرتو پیدا کردی
دقیقا شرایطتو درک میکنم چون حال یک ماه پیش خودمه با این تفاوت که من بعد از 4ماه نامزدی و یک ماه مونده به عقد آزمایش دادم.نامزد منم گفت کم خونی داره
شما بهتره 3ماه قبل از عقد آزمایش بدی اگه احیانا شما هم کم خون بودی که احتمالش هست بخاطر دختر بودنت کم خونی ناشی از فقر آهن داشته باشی، یه دوره 1تا 3 ماهه واست قرص آهن و واسه نامزدتم اگه مشکوک به کم خونی فقر آهن باشه هم تجویز میکنن بعدازین مدت مجددا آزمایش میگیرن اگه مشکل یکی از دونفر حل شده باشه گواهی عقد میدن اما اگه حل نشه ارجاع داده میشین به متخصص و مجددا آزمایش میگیرن من تو این مرحله کم خونیم ناشی از فقر آهن تشخیص داده شد ولی احتمال مینور بودن رد نشد بخاطر همین دکتر با تعهد گواهی عقد داد اما باید یک ماه دیگه قرص آهن مصرف میکردم و مجددا واسه آزمایش میرفتم.
چون نامزدم همچنان مشکوک به مینور بود و بعد از دوره یک ماهه مصرف اسید فولیک فاکتوراش تغییر نکرد دیگه بهش دارو ندادن و فقط به من دادن.
نگران نباش عزیزم اگه شماهم تو آزمایش معلوم بشه کم خونی متخصص راحت متوجه میشه که ناشی از فقر آهنه یا خدای نکرده مشکوک به مینوری.
وقتی من واسه آزمایش رفتم یه زوج دیگه هم بودن که هردو مینور بودن اما تصمیمشون واسه ازدواج قطعی بود ازشون تعهد گرفتن که بعد از ازدواج تحت نظر متخصص باشن و برای هر بارداری تمام آزمایشای ژنتیک رو بدن (که این آزمایشات به گفته دکتر رایگانه) که از تولد فرزند ماژور جلوگیری بشه. البته اینکار خیلی سختیه و ریسکه هرچند من خودمم تو اون شرایطی قبودم قبول میکردم.
اگه خدایی نکرده هردو مینور باشین تصمیم نهایی با خودتونه اما اجازه عقد رو بهتون میدن با این شرط
عزیزم نگران نباش شرایطتو درک میکنم واقعا استرست بالاس اما آروم باش و به خدا توکل کن همه چی حل میشه
فقط از همه دوستان مجردخواهش میکنم اگه تصمیم به ازدواج گرفتن قبل از قطعی شدن همه چی و وابستگی آزمایش بدن و نذارن واسه زمان عقد چون واقعا استرس و نگرانیش بالاس مخصوصا اینکه الان بخاطر نوع تغذیه کم خونی تو جامعه خیلی بالاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)