به نظر من آقایی با سن بالای 35 تو کشوری که همخونه بودن توش خیلی عادی هست
و روابط قبل از ازدواج آزاده
احتمال این که روابطی نداشته خیلی کمه.
شما با این موضوع مشکلی نداری؟ اینو می پذیری که به هر حال ممکنه روابطی قبلا داشته.
اما در مورد رابطه کنونیش
که با شما نامزد هستن و هنوزم رابطه در حد همخونه بودن !! دارن
احترام نگذاشتن به شما و حریم رابطه تون هست.
1- اگه لازم شد با پدرت در این مورد صحبت کن و دلایل نگرانی و شکت را بگو.
2- ممکنه ایشون اگه تحت فشار باشه زمانی که اون خانم خونه نیست از خونه با شما صحبت کنه.
برای رفع شک شما. اگر پیوستگی و آرامش در این تماسها نبود، خیلی باورش نکن.
3- عجیبه که ایشون توی مدت دوسال حتی یه بار تو خونه تنها نشده یا اون خانم مسافرتی، مهمونی، سرکاری، خریدی، حمومی ... هیج جا نمی ره که این آقا برای رد گم کنی هم که شده با شما تماس بگیرن؟
مطمئنی موضوع رابطه با کس دیگه است؟
ممکنه مثلا اصلا خونه نداره و در شرایط بدی با چند نفر دیگه همخونه است و نمی خواد شما متوجه بشی.
از محل کارش با شما چت تصویری می کنه؟ مطمئنی سرکار می ره و شرایط کاری نرمال و اوضاع اقتصادی اجتماعی درست داره؟
4- شاید موضوع چیز دیگه ای باشه.
قبل از هر اقدامی ( صحبت با والدین یا غیره ) مشکلت را مستقیم و صریح با خودش مطرح کن.
بگو از این که از خونه باهات صحبت نمی کنه دچار شک و نگرانی و تردید شدی. اینقدر این تردید زیاده که میخوای نامزدی را به هم بزنی.
ارتباط ما از همین الان قطع ... تا زمانی که خودت تصمیم بگیری شکهای من را برطرف کنی. حتما راههای برطرف کردنش را بهتر می دونی
من تا به اطمنیان و آرامش نرسم دیگه نمی خوام با هم تماس داشته باشیم. اگر هم نتونستی رفعش کنی، معنیش اینه که حفظ اون اسرار برات از حفظ نامزدی مهم تره.
می تونیم نامزدی را به هم بزنیم.
بهش فرصت بده ببین چیکار می کنه.
5- فیس بوک، اینستا ... جایی عضو نیست که بتونی با فالو کردنش یه چیزایی دستگیرت بشه؟
کارش، خونه اش، تحصیلاتش ... اینا رو فقط بر اساس حرفهای خودش می دونی؟ اگه دروغ گفته باشه چی؟
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)