درود بر دوستان
ابتداء محرم حسینی به شما بزرگواران تسلیت عرض می کنم و عذاداریاتون قبول در گاه حق باشه انشاء الله
ماحصل صحبت های دوستان به این سمت می رود که بنده جدا از کار تحصیل ( حق التدریسی) شغل دیگری نیز در اختیار بگیرم و مشغول به کار بشم ، قطعا قطعا از توانایی خودم مطمئن هستم و بخوام می توانم سریعا برای خود در زمینه رشته تحصیلی در شرکت ها و سازمان ها کار پیدا کنم چون تو بعضی از تخصص های فردی خبره هستم خلاصه کلام این هستش که کاملا درست می فرمایید بنده نباید خودم رو محدود به این شغل کم درامد کنم و شغلی با درامد بالاتر و دارای پیشرفتهای بزرگی باشه حرکت کنم قطعا این کار رو می کنم .
ولی شرایط خانوادگی بنده به این صورت بودش که اجازه نمی داد بنده بتوانم در سازمانی و شرکتی و ... مشغول به فعالیت بشوم چون پدرم نیازمند همراه و کمک دارد بنده ام ب خاطر همین ب پدرم کمک می کنم و تا درامدی داشته باشیم برای خانواده .
دارم برنامه ریزی میکنم و به چندتا شرکت رزومم ارسال کردم برای فعالیت در بخش فناوری اطلاعات که انشاء الله فرجی شود ما هم به مراد دلمون برسیم با این شرایط پول داشتند بیشتر در ازدواج مطرح هستش تا شخصیت و ایمان و اخلاق یک پسر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)