به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 159

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 شهریور 00 [ 16:19]
    سطح
    65
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 400
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    431

تشکرشده 376 در 164 پست

Array
    حنا جان باز که برگشتی سر خونه اولت.اصلا نمیتونم رفتار مادرتون و عدم حمایت ایشونو درک کنم.
    ولی شما هم که مثل قبل باز منفعل رفتار کردی
    توهین.فحاشی و کتک کاری و باز حنا رفت خونه همسرش
    میتونستین یه بهانه جور کنین و وسائل رو نبرین خونه همسرتون.
    حنا:داره یکطرفه تلاش میکنه و میخواد زندگیشو به هر قیمتی حفظ کنه مدام تحقیر میشه-خورد میشه-چیزایی میبینه که هضمش سخته-حمایت نمیشه و فقط دنبال جلب رضایت شوهرشه.میخواد دوست داشته بشه و مثل هر دختری از دوران نامزدی و ازدواجش لذت ببره.میخواد اعتماد به نفسشو با مورد توجه شوهرش بودن بدست بیاره.داره با خودش میجنگه میخواد به خودش ثابت کنه من یه کدبانو هستم-من ازون دختر بهترم-شوهرم باید منو دوست داشته باشه-من یه زنم که میسازه و میسوزه-من باید مظلوم واقع شم و داره عادت میکنه به این مدل زندگی که من دارم تباه میشم و همسرم یه خائنه.داره نقش یه قربانی رو بازی میکنه و نمیخواد که خلاص شه ازین وضعیت.
    همسر حنا:جرعت نداره واقعیتی رو که به زبون میاره پاش وایسه.میخواد ادای مردای خوبو در بیاره هی تصمیم میگیره حنا رو دوست داشته باشه ولی با یه جرقه بر میگرده به سمت همون دیوی که هست.چشم و دلش پیش یکی دیگه ست و داره باهاش وقت میگذرونه و خوشه.ازین طرف پابند کسیه که به خاطر خانواده و ترس از ابروش نمیتونه ازش جدا شه.دلش میسوزه برای حنا که داره اینقدر بلا سرش میاره و حنا دم نمیزنه.میگه چرا این دختر خسته نمشه چرا صدشا در نمیاد چرا اینقدر مظولمه؟من گناهکارم بهتره یه شوهر خوب باشم.سعی میکنه رفتارشو تغییر بده ولی باز با یه بحث کوچیک همه چی خراب میشه و فحش و کتک و خیانت و ... باز عذاب وجدان میگیره و سعی میکنه با پولش جبران کنه.با خرید مانتو و واریز پول و شام مفصل و مسافرت...
    حنا تا کی این جریان ادامه داره؟چرا دلت به حال زندگیت نمیسوزه؟چرا داری خودتو بدبخت میکنی؟این بار چندمه که اینارو میگم ولی ...
    دندون لقو بکن بنداز دور
    چرا زنگ نزدی مادرت بیاد خیانت همسرتو ببینه؟مگه نمیگی میخوای به مادرت ثابت کنی که همسرت بهت خیانت میکنه؟
    مادرت گفته طلاق گرفتی دیگه اینجا نیا؟باشه برو خونه بابات و دیگه اسم شوهرتو نیار دیگه بر نگرد خونه شوهرت.به زندگیت ادامه بده و فراموش کن که متاهلی.بذار مادرت خسته شه.
    میتونی؟یا نه باز شوهرت زنگ میزنه میگه غذا ندارم میری براش انواع شام و نهار و دسر و سالادو درست میکنی؟و بهش میگی بالای چشمت ابرو هست و شوهرت پرتت میکنه بیرون از خونش و میگه برو .... ؟
    باز میاد میگه بریم رستوران و شام بخوریم و تو باز میری؟
    خواهر همسرت میگه بیا وسائل ببر و باز نمیتونی بگی امروز کلاس دارم فرصت نمیکنم بگین برادرتون ببره.خودتون ببرین
    حنا مهارت نه گفتن نداری-اعتماد به نفس نداری-رفتار جرعت مند نداری-منفعل هستی-اجازه میدی دیگران برات تصمیم بگیرن-واقع بین نیستی

2. 3 کاربر از پست مفید ZENDEGIBEHTAR تشکرکرده اند .

mehdi.ma.mm (چهارشنبه 14 مهر 95), مهرسا مامان (چهارشنبه 14 مهر 95), ارغنون (چهارشنبه 21 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)