سلام.
ایشون تنبل نیستن؛ به شما که میرسن تنبل میشن و کاملا حق دارید گلهمند باشید. نیازی نیست ایشون رو با دامادتون مقایسه کنید؛ کافیه با خودتون بسنجید.
و البته نظر شخصی من اینه که مذاکره در هیچ زمینهای، هیچ فایدهای نداره. باید مردم رو مجبور کردنکته فقط نحوه اجباره که فکر میکنم در این مورد، آهسته و پیوسته پیش رفتن مفید باشه.
مثلا از این به بعد بریدن گوشت و ماهی و... که نیاز به زور بیشتری داره به ایشون بسپارید.
همون طور که نشستن و دارن با گوشی بازی میکنن ازشون بخواید در پاک کردن عدس بهتون کمک کنن و به شوخی یادآوری کنید که این کار باعث تمدد اعصاب میشه.
حداقل هفتهای یک بار شما هم کنارش دراز بکشید و ابراز خستگی کنید و پیشنهاد سفارش غذا رو بدید. اگر موافق بود که فبها! اگه نه احتمالا بلند میشن و یه نیمرو هم که شده درست میکنن.
اگه کاغذها زیاد مهم نیستن خیلی اتفاقی، روشون یه لیوان نوشیدنی خالی کنید تا بشه درسی برای خودشون و آیندگان.
در روزهای تعطیل، شروع کنید به جابهجا کردن وسایل خونه و همزمان شکوه از کار زمونه و اونقدر ادامه بدید تا بلند بشن و بیان کمک.
و خودتون بهتر میدونید...
کم کم میتونید میتونید ازشون بخواید لباسهای شما رو بشورن هم اتو کنن. کلید موفقیت حفظ خونسردیه.![]()

نکته فقط نحوه اجباره که فکر میکنم در این مورد، آهسته و پیوسته پیش رفتن مفید باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)