سلام دوست عزیز
تا حالا نشستید با شوهرتون در مورد مشکلاتتون کاملا واضح حرف بزنید؟ ما مردها معمولا دوست داریم همسرمون خواستهها و منظورش رو کاملا واضح بیان
کنه. بنابراین شما هم بهتره با ایشون کاملا مستقیم و البته مودبانه در مورد این مشکلات کوچک صحبت کنید. بهشون در مورد بیماری پدر، شرایط خونهی
پدری، خستگی و استرس مادرتون و ... توضیح بدید. مسلما درک خواهند کرد.
انتظارات ایشون رو ازش بپرسید و سعی کنید که حتما براوردهشون کنید. کار خیلی سختی نیست، اما بهتره مورد به مورد و یکی یکی اجرا بشن تا برای شما
تغییر خیلی سخت نباشه.
و اما در مورد بهانهگیری هاشون. شاید از جای دیگهای خستهاند. شاید همونطور که اشاره کردید، چون از نظر مالی توسط خانواده پشتیبانی نمیشن و
حقوق چندان زیادی ندارن و خودشون رو کمی نیازمند به حقوق شما میبینن، به غرورشون برخورده. شاید هم در کل از برخی جهات مالی که ممکنه شما
ازش بیخبر باشید تحت فشار قرار دارن. بهتره در مورد مسائل کاری و مشکلات مالی هم ازشون بپرسید.
و از همه مهمتر من فکر میکنم برای هر زوجی این مشکلات پیش میاد. افراد امروزی با انتظار آغاز یک زندگی لیل و مجنونوار پا به دنیای متاهلی میذارن، اما
بعد چند ماه با دیدن یک انسان عادی به عنوان همسر در کنار خودشون، کمی تو ذوقشون میخوره و حس و حال عجیبی پیدا می کنن.
به جرئت میتونم بگم که مشکل شما، مشکل بیش از ۸۰ درصد زوجهاییه که من تاحالا مسائلشونو دیدم. بهانهگیری و قهرهای بیدلیل یا بر سر مسایل
کوچک.
توصیهی من برای حل این مشکلات اینه که یه کم «بیشتر» به ایشون برسید. وقتی سر کار هستن یک یا دو پیامک بدید و حالشون رو بپرسید و بگید دلتون
براش تنگ شده. سعی کنید عصرها زودتر از همسرتون خونه باشید، لباس زیبایی بپوشید، آرایش کنید، زمانی که از در میان تو به استقبالشون برید. یه لیوان
چای، آبمیوه، یا اصلا ولش کن، حتی یه لیوان آب یخ میتونه نشون بده چقدر بهش اهمیت میدید. میتونید اون لحظه بهش بگید امروز چقدر دلم برات تنگ شد.
یه خسته نباشید میتونه تمااام خستگی رو از تنش بیرون کنه. یه کم در مورد کارش بپرسید و کنارش بشینید. خواهید دید که این رفتارها اونقدر روش
تاثیر مثبت عجیبی میذاره که اصلا یادش میره دیگه بهانه بگیره. این کارها انرژی مثبت و حس اقتدار بسیار خوبی به یه مرد میده. مخصوصا در مورد همسر
شما که احساس میکنم بخاطر سطح تحصیلی پایینترشون اندکی اذیت میشن، این کارها قطعا جواب میده و ایشون اعتماد به نفس خوبی پیدا کرده و به
شدت به شما علاقه مند میشن.
اگر خواستید رمانتیکترش کنید میتونید با یه گل اشونو تا سر حد جنون ببرید. تصور این که وقتی خسته و داغون از سر کار میای یهو زنت یه گل بهت بده واقعا
لذتبخشه. ندادید هم ندادید. تاکید من بر روی رفتار مهربانانهای هست که هنگام ورود بفهمن به یادشون بودید.
منتظر اعلام نتیجه هستم.
به امید خوشبختی شما دوست عزیز.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)