نوشته اصلی توسط
میشل
آقای مدیر چه معنی ای داره که شما راجع به اعتقادات من "شفاف سازی" کنید؟ یعنی بهتر از خودم می دونید که به چه چیزی معتقد هستم و به چیزی معتقد نیستم؟ قطعا خودم بهتر می دونم، و در پستم راجع به هربخشی از اعتقاداتم که مایل باشم می نویسم و هربخشی رو که مایل نباشم توضیح اضافه نمی دم.
دلیلی نداشت اون پرانتز (صرفا و فقط) رو اضافه کنید. من گفتم به حجاب پارچه ای معتقد نیستم. نه اینکه به (صرفا و فقط) حجاب پارچه ای معتقد نیستم.
شما یه مشاورید یه مقدار به رفتارهاتون فکر کنید. با این کارها جزء اون افرادی می شید که راه خدا رو سد می کنند. برای من خیلی زمان صرف شد تا فاصله ای که امثال شما بین من و قرآن انداخته بودند رو از بین ببرم. مراقب رفتارهاتون باشید. همه اونقدر استقلال فکری و عاطفی ندارن که این تعصبات روشون اثر نگذاره. وقتی می خوان امثال شما رو از خودشون دور کنن، دین و مذهبتون رو هم دور می کنن. و البته خودشون متضرر می شن، اما شما هم سهم دارید.
اتفاقا در این تاپیک صحبت از دخترهای شما و امثال شما هم شد. شما که نمی تونید با یه ابراز عقیده ی ساده من (منی که نمی شناسید) راحت باشید، چطور ممکنه دخترتون آزادانه چادر رو انتخاب کرده باشه؟
سعی کنید روی این سیاره فقط یه انسان باشید. اگه نمی تونید به دیگران خیر برسونید، حداقل شر نرسونید. خدا خودش همه ما رو پیدا می کنه، اگه آدم های مزاحم بذارن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)