به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 شهریور 96 [ 14:15]
    سطح
    33
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    2

تشکرشده 127 در 70 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها
    آقای مدیر چه معنی ای داره که شما راجع به اعتقادات من "شفاف سازی" کنید؟ یعنی بهتر از خودم می دونید که به چه چیزی معتقد هستم و به چیزی معتقد نیستم؟ قطعا خودم بهتر می دونم، و در پستم راجع به هربخشی از اعتقاداتم که مایل باشم می نویسم و هربخشی رو که مایل نباشم توضیح اضافه نمی دم.

دلیلی نداشت اون پرانتز (صرفا و فقط) رو اضافه کنید. من گفتم به حجاب پارچه ای معتقد نیستم. نه اینکه به (صرفا و فقط) حجاب پارچه ای معتقد نیستم.

شما یه مشاورید یه مقدار به رفتارهاتون فکر کنید. با این کارها جزء اون افرادی می شید که راه خدا رو سد می کنند. برای من خیلی زمان صرف شد تا فاصله ای که امثال شما بین من و قرآن انداخته بودند رو از بین ببرم. مراقب رفتارهاتون باشید. همه اونقدر استقلال فکری و عاطفی ندارن که این تعصبات روشون اثر نگذاره. وقتی می خوان امثال شما رو از خودشون دور کنن، دین و مذهبتون رو هم دور می کنن. و البته خودشون متضرر می شن، اما شما هم سهم دارید.

اتفاقا در این تاپیک صحبت از دخترهای شما و امثال شما هم شد. شما که نمی تونید با یه ابراز عقیده ی ساده من (منی که نمی شناسید) راحت باشید، چطور ممکنه دخترتون آزادانه چادر رو انتخاب کرده باشه؟

سعی کنید روی این سیاره فقط یه انسان باشید. اگه نمی تونید به دیگران خیر برسونید، حداقل شر نرسونید. خدا خودش همه ما رو پیدا می کنه، اگه آدم های مزاحم بذارن.
    با درود ،
    با اجازه صاحب تاپیک
    راستش دیدم منم حس شمارو داشتم موقع سانسور شدن، گفتم یه چیزی براتون یاداوری کنم
    شما اینجا رو خونده باشید ،
    قوانین بسته و سخت گیرانه تالار همدردی

متوجه میشید که کلا همه چی باید سانسور بشه! خودشون میگن که قوانین ما بسته ست ، برای من هم خیلی دور از انسانیت بود ، وقتی که دیدم تو این تالار حمایت انسانیم از حیوانات بی پناه سانسور میشه! چرا؟! چون میگن خدا گفته من مخلوقی افریدم که باید بکشینش چرا میرین بهش غذا میدین ،خونه میدین!!!!!!!!!!
    منم مثل شما ناراحت شدم اولش، بعد فهمیدم اینجام مثل جامعه است، باید خودسانسوری کرد تا سانسورت نکردن،
    وقتی کل زندگیتون از ابتدای کودکی مجبور باشید خودسانسوری کنید ، توخونه یه جور ، بیرون از خونه به همه تظاهر کنید که یه جور دیگه هستید، و افکار و اعتقاداتتون برای جامعه قابل قبول نیست،از یه سایت مجازی چه انتظاری دارید ؟!
    تازه ممکنه اگه اینا سانسور نکنن، پلیس فتا که حواسش به همه چیز هست بیاد کلن بگه جمع کنید بندوبساط رو!
    حالا شما در جامعه ای که به زور میگن باید حجاب پارچه ای داشته باشید ، بگید به حجاب پارچه ای معتقد نیستید!
    خیلی ها اصلا حجاب ندارند، اما از میلیونها چادری با ایمان تر و انسان تر هستند، اما کی اهمیت میده!؟
    اونور دنیا دانشمندای زن و مرد دارن مریخو برای سکونت آماده میکنن ، اینجا دغدغه جامعه ما حجابه !! چه توقعی دارید؟!
    حالا خوبه کسی نیومد بگه شما مرتد و ملحد و کافر و چی وچی و چی هستید!!
    ویرایش توسط delkhaste : شنبه 20 شهریور 95 در ساعت 18:37

2. 2 کاربر از پست مفید delkhaste تشکرکرده اند .

shahrouz (سه شنبه 13 مهر 95), میشل (سه شنبه 23 شهریور 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)