سلام دوستم. من خیلی وقته تایپیکای شمارو میخونم ولی نشده بود برات پیام بزارم.
نظر شخصیه خودمو میگم من کاملا موافقم که رفتارای همسرتون اصلا نرمال نیست ولی شما هم خیلی بی سیاست هستین.
به نظرم یه وقت و انرژی چند ماهه بزار برا رابطت به خاطر شرایط و اگه خوب نشد از این زندگی بیا بیرون بدون عذاب وجدان.
ولی تو این چند ماه اصلا به طلاق فکر نکن.
به این فکر کن که شما یه خانومی که اصلا همسرت داره به سمت کس دیگه ای جذب میشه و شما باید با سیاستات نگهش داری. همون قضیه ملکه که دوستان گفتن.
اشتباهاهت زیاده گلم.
تو قضیه هایی که تعریف کردی اصلا به خودت احترام نزاشتی. و منم کاملا با دوستان موافقم که جاهایی که نباید محبت کنی به شدت محبت میکنی و وقتایی که باید اروم باشی و ناز کنی یکم. محکم و مغرور میشی و الکی گند میزنی..
اینا چیزایی هست که به نظرم رعایت کنی خوبه:
پیگیر همسرت نشو و خیلی بهش زنگ نزن. تو روز یه بار بهش زنگ بزن و حسابیییی پر انرژی باش تو ان یه باری که بهش زنگ میزنی. و بعوضی وقتا هم اصلا زنگ نزن دیدی هیچ خبری ازش نمیشه زنگ بزن ولی اصلا نگو چرا خبری ازت نیست و چرا زنگ نمیزنی فقط همچنان شاد و خوشحال باش و از روزت بگو که چقدر خوش گذشته و وقتت پر بوده.. و ازش همفکری و نظر هم بخوا. مثلا به نظرت برم فلان کلاس. این ساز بهتره یا اون ساز...
حتی اگه شد به نظرم یه هفته بهش بگو اگه اشکال نداره اون هفته رو نری پیشش. اصلا هم فکر نکن که الان دوس دخترش میره. (اگه تا الان میرفته خب این ی بارم روش. اگه نمیرفته بازم نمیره.) شما فقط باید کاری کنی که دلش تنگ شه. خودتو به شدت ادم موفق و پر برنامه ای نشون بده. کلاس زبان موفقیات. نقاشی. بگو چه برنامه ای داری.. یه ادم خیلی قوی که اجازه نمیده کسی بهش بی احترامی کنه.
ببین حنا جان شما الان باید شوهرتو عاشق خودت کنی.
پس
1- شما یه دختر قوی هستی و پر از توانایی و اعتماد به نفس
2- و وقتی پیششی یه دختر شاد هستی و پر انرژی و از نظر جنسی گرم ولی تن ناز که باید برن سمتش. یعنی شیطنت میکنه ولی منتظره برن سمتش..
3- تو حالت عادی که ناراحت نیستی و بهت بی احترامی نکرده کلی بهش محبت میککنی ولی ازش کمک هم میخوای. حتی چیزای کوچیک. مثل ریختن نوشابه تو رستوران مثل باز کردن در بطری.ملکه باششششش. موقع رد شدن از جایی که سخته دستشو بگیر و بعدش که رد شدی اروم ازش تشکر کن و ول کن دستشو.
وقتی باهشه رفتی شام بیرون ازش تشکر کن حسابی و ازش بخواه که برسوندت خونه. منظورم اینه که قبل اینکه اون چیزی بگه و مثلا ببینی که دلش میخواد ببرتت خونه خودش یا نه بگو خیلی عالی بود به من که خیلی خوش گذشت حالا میشه منو برسونی خونه. هم باید مثلا فلان کتابو بخونم.
بجاش وقتی اومد باهات حرف بزنه کامل پای حرفاش بشین تا وقتی بی احترامی نکرده گارد نگیر و نرو بالا با غرور حرف نزن.
اگه بهت بی احترامی کرد اصلا دیگه کاریش نداشته باش. به هیچ وجهههههههههه نرو بغلش کن. نگو دوستت دارم نگو قربونت برم. اصلا دیگه کاریش نداشته باشه.تا بیاد ازت عذر خواهی کنه وقتی ازت عذر خواهی کرد قبول کن ولی تند نرو بچسب بهش همچنان یکم سرد باش باهاش. بازر اون بیاد سمتت.
ولی بپذیر عذرخواهشو . بزار یهکم بگذره بعد باهاش خوبه خوب باش.
اینکه هرجوری خواست برخورد میکنه و تو باز قربون صدقش میری خیلی اشتباه حنا خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی

علاقه مندی ها (Bookmarks)