نقل قول نوشته اصلی توسط tanha67 نمایش پست ها
مرسی دنیا جون. پیامت خیلی خوب بود .کاش میشد بیشتر باهات حرف بزنم و از تجربه هات استفاده کنم.
من نمیدوم چرا اینقد زود گریم میگیره. وقتی عصبانیم و نمیتونم حرفمو بزنم گریم میگیره. وقتی ناراحتم. گریم میگیره. یعنی یه وقتایی چون میدونم همسرم خیلی از گریه کردنم اعصایش خورد میشه وقتی میبینم صدام بغض داره به زود و با نفس عمیق کشیدن جلو خودمو میگیرم و ازش میخوام هیچی نگه چون من گریم میگیره.
اصلا دست خودم نیست. دوس ندارم گریه کنم چون ضعیف نشونم میده ولی واقعا نمیتونم. نمیدونم چجوری جلوشو بگیرم.
میدونم اگه بهش حس تامین بدم خیلی خوشش میاد. حیف اونقدی زبون ندارم. البته ما الان تو عقدیم و اونقدری هم پیشش نیستم که خربد خونه کنه.
واسه اون یه چیزی ک بدم میاد واقعا دست خودم نیست. وقتی میفهمم اصلا میریزم بهم. دیگه دوس ندارم حتی نگاش کنم. و متاسفانه تقریبا همیشه می فهمم.چون انتظار دارم سر قولش بمونه. حرف هم نمیزاره دربارش بزنیم اخه. دو جمله میگم میگه لطفا الان حرف نزنیم... من نمیدونم پس کی حرف بزنیم.
من تا الان هر بار شوهرم باهام عصبی حرف زده گریم گرفته اگه حرفی نمیزنم ولی اخه اگه سکوتم کنم عصبی میشه. میگه برات مهم نیس عین خیالت نیس. دوس داره اون موقع ها برم بغلش کنم و بهش محبت کنم. و خب این موقع خیلی سختمه اینجوری باشم.
خب عزیزم دیگه کم کم باید بیشتر رو خودت کار کنی.منم مثل تو بودم.ولی انقدر با خودم کلنجار رفتم تا تونستم پیروز بشم.گریه چیزی نیس که نتونی ازش بگذری.وقتایی که بغضت میگیره سریع یه لیوان آب بخور یا به یک چیز قشنگ مثلا یه گل ناز فکر کن و و بخند.نگو چیزی نگو من گریم میگیره ماشاا... خانمی هستی برای خودت عزیزم😇😇😇
مورد دوم اینکه اگر برای شوهرت این زبونا رو نریزی پس برای کی بریزی؟؟؟؟مگه میشه آدم زبون نداشته باشه به شوهرش بگه عزیزم تو مایه افتخار منی؟؟!!!همین معجزه میکنه.آقایون خیلی راحت مثل موم نرم میشن فقط بعضیاشون قلق دارن.خب خرید خونه نه هزاران کار دیگه که هست مثلا همون روز که با هم رفتین خرید از سلیقش استفاده کن و در آخر ازش تشکر کن.اینکه کاری نداره.اگر بخوای موقعیت فراوون پیش میاد فقط فرصت طلب باش و ازشون استفاده کن.ابراز عشق به همسرت و نذار برای روز مبادا شاید خدایی نکرده این روز نرسه... پس بذار بدونه دوسش داری و مرد زندگیت اونه.اگر بهم میریزی فقط بخاطر اینه که چون میگی به من قول داده پس باید سر قولش وایسته اگر اینکارو نکنه یعنی من چقدر بی ارزشم... بیخیال دختر گل.تو بهش بگو فقط برای سلامتی خودت ناراحتم و دلم نمیخواد همسرم مشکلی براش پیش بیاد ولی اگه دیدی هرچی میگی باد هواست پس دیگه هیچی نگو و هیچی نبین.فکر کنم بهترین راه همین باشه تو که نمیتونی تا آخر عمر بخاطر سیگار دل نگران باشی و غصه بخوری و همش بخوای حرف بزنی و نشه.در ضمن تو حرفات هیچ وقت اول از همه شروع نکن به مقصر دونستن همسرت و اشتباهاتش رو ب رخ کشیدن.مردا از اینکار بدشون میاد.در واقع همه انسان ها فکر کنم همینطورین. از نقاط مثبتش بگو از خوبی هایی که در حقت کرده.بعد حرفو بکشون اونجایی که میخوای.سکوت و گریه هم کار اون انسان ضعیفی است که میگی نمیخوام باشم.پس از حالا تصمیم بگیر نباشی دیگه.اگر حرفی داری راحت بگو تو میخوای با این مرد یه عمر زندگی کنی. البته اگر شیوه مستقیم و رک در موردش جواب نمیده پس حرفتو بچرخون نه اینکه عوضش کنی یه چیز دیگه تحویلش بدی....قلق همسرتو به دست بیار...
موفق باشی....