نقل قول نوشته اصلی توسط اسما@ نمایش پست ها
سلام
اینکه عنوان کردید مخالفت پدرش سر موضوع توقع شما بوده و کوتاه امدین خوب هست و زمانی ارزش دارد که قدر دان شما وخانواده باشند حداقل روی خوش نشان دهند
ولی دقیقا سر چه موضوعی کوتاه امدین که دوباره علائم سردی نشون میدهند که سر مهریه ام کوتاه بیاین ؟
یه جورایی خودتون را اویزون نشون ندادین ؟.
مهریه شما چقدر تعیین کردین ؟
ببین اگر میخواهی بهش بگویید نه باید پدر مادرت هم پشتت باشند تا به نتیجه نهایی که میخواهی برسی
اگر اومد سراغت بگو با بزرگترم صحبت کنید هر چی بابا بگوید و قبلش با پدرت هماهنگ کنید
همیشه میگویند جنگ اول به از صلح اخر هست
و رفتارت را اصلاح کن چون نقطه ضعف دادی دستش
اگر قرار بر ماندن شد لطفا کلید مرد اقتدار مرد و روابط جنسی از صوت دکتر حبشی را دانلود کن با دقت چندین بار گوش کنید موفق میشوی
محکم باش محکم قدم بردار با شک و شبهه زندگی نکن
برای شما ارزوی خوشبختی و سعادت میکنم
فک کنم پاسخ سوالاتتون و صحبت هاتون در سایر پاسخ هایی ه دادم اومده.
در مورد کوتاه اومدن باید بگم همه مسائل سنتی حذف و در حد توان ایشون انجام شد. خودش همیشه قدردان خودم هست اما در مشکلات خانوادم رو نقد میکنه با اینکه میدونه خیلی کمکمون کردند اما همیشه وقتی خانوادش مشکلی رو ایجاد کردند سریعا چیزی را در مقابل به خانواده من نسبت میده.
همون طور که قبلا گفتم ایشون را با پدرم روبه رو کردم واز طرفی دارم روی خودم کار میکنم. اگر هر کتاب یا فایلی هست که فک میکنین میتونه به افزایش تجربم کمک کنه لطفا بگین.
ممنون
نقل قول نوشته اصلی توسط nardil نمایش پست ها
به هر حال ممکنه پدر و مادر و اطرافیان این اقا به واسطه ی طرز فکر اشتباهی که دارن، فرهنگ اشتباهی که هرگز هم تصحیحش نکردن، دور بودنشون از فضای منطق و عقل و شعور و درک متقابل، کوته فکر بودن و... هر نظری و هر عکس العملی داشته باشن! باور کن دوست من، خیلی از خانواده ها تو این مملکت هستن که اصولا عادت دارن مراسمات شادیشون مثل همین مراسم ازدواج با دعوا و گله و قهر و زهرمار کردن این روز باشکوه به کام عروس و داماد همرا باشه و شما باید اینو بپذیری! این گروه فکر میکنن همیشه اون چیزی که اونا با عقل ناقصشون فکر میکنن درسته و الباقی ملت اشتباه فکر میکنن، اینا همونایین که هیچ بویی از تحصیل و تمدن و فرهنگ و آداب معاشرت نشنیدن، اینا به کنار، چون اصلا مهم نیست و صرفا توی همون مراسم اتفاق میافته و تموم میشه اماااا چیزی که مهمه رفتار نامزد خود شماست، رفتار و گفتار و طرز فکر ایشون بسیار مهمه و باید به ریز ریز اون حساس باشی، اگر خودش سرده و تقلایی برای رسیدن به شما نمیکنه یا وقتی کنار همید بهتون خوش نمیگذره و نمیخندیدن و بی پروا راجب همه چیز صحبت نمیکنین و تو دعواها تقصر رو مدام گردن شما میندازه و هر رفتار زشت دیگه ای داره ساده از کنارش نگذر، مطمعن باش لایق رفتارهای بهتر از این هستی، به نظر من هم نه بگو و بکش کنار و ببین نامزدت برای بودن با تو چه کاری میکنه! چون تو دوست داشتنتو بهش ثابت کردی و دیگه تردیدی نداره که تو میخوایش و از این حیث خیالش راحته و میتونه اگر واقعا خواهان توئه برای به دست اوردنت هر کاری بکنه.
ممنونم
با نظرات شما دوستان فکر میکنم تصمیم درستی گرفتم و حل مشکلات را به دست نامزدم سپردم البته خودم هم در کنارش هستم.
تا حد زیادی مشکلات و اختلافات حل شد.
بازهم ممنون از نظراتتون