سلام مرسی میشل عزیز
راستش من نمیدونم چی بنویسم چون ذهنم زیاد یاری نمیکنه در این مورد فکر کنم که چی هستم چیکار و کردم تا حالا
فقط یه چیز که کاملا روشن واضحه برای من اینه همیشه برای دیگران انرژی گذاشتم فداکاری کردم به کسی نه نگفتم زیاد از توانم برای بقیه وقت وانرژی گذاشتم کمکشون کردم هر چیزی خودم دوست داشتم به دیگران بخشیدم هیچ وقت هیچی برای خودم نخواستم انگار خودم لایق داشتن چیزی نمیدونستم
مثلا نمونه کوچیکش اگه لباس قشنگی میگرفتم یکی میدید خوشش میومد فوری میبخشم به طرف میگم بیا مال تو
اگه مغازه ای برم چیز قشنگی ببینم یه نفر هم باهام باشه اگه ببینم طرفم خوشش میاد تشویقش میکنم اون بگیره خودم میکشم کنارمیگم بزار اون بگیره
کلا تو اکثر کارا همچین اخلاقی دارم نمیدونم خوبه یاد بد؟
من درون بسیار دلسوز ومهربانی دارم بر عکس ظاهرم که اکثرادر نگاه اول فکر میکنن یه ادم خشک وبی تفاوت وسردی هستم اونقدر که خیلی از این گذشت ومهربانیم سواستفاده شده.
کادو دادن به بچه ها رو دوست دارم هر وقت بتونم برای خواهر زاده برادر زاده های کوچیکم حتما هدیه میگیرم بدون مناسبت ذوق زدنشون وقتی کادو میدی دستشون خیلی لذت بخشه و اون لحظه چه برقی میزنه چشماشون
یادم نمیاد برای خود خودم از این کارا کرده باشم هر چی یادم میاد فقط برای دیگران بوده انگار خودم احساس نمیکردم و نمیکنم .
اکثرا شده برم جایی وسوسه بشم چیزی ببینم خوشم بیاد ولی در لحظه اخر پشیمون میشم میگم ولش کن پولت حروم نکن میخوای چیکار
راضی نگه داشتن دیگران همیشه به رضایت خودم ترجیح دادم

علاقه مندی ها (Bookmarks)