دوستان عزیز، جسارت بنده رو ببخشید، اما لطفا سعی کنید هنگام پاسخگویی واکنش احساسی نداشته باشین چرا که اینگونه پاسخ ها جز آفت های مشاوره ای محسوب میشه. به هر حال ایشون الان مشکلی براشون پیش اومده و ما آمده ایم کمک کنیم ایشون رو از خسارات و آسیب های بیشتر چه به خودشون و چه ظرف مقابلشون حفظ کنیم. به هر حال ایشون از ما مشورت خواستن و نه نظر خواهی در مورد احساساتمان.
به قولی جلوی ضرر رو هر گاه بگیری منفعته.
اینگونه پاسخ های ما میتونه مجددا مراجع رو احساسی کنه و وقتی ایشون رو مقابل وجدانشون قرار میدین تصمیمات احساسی اتخاذ کنند. مثل اینکه به خاطر ترحم با ایشون بمونن و مشکلات بیشتری ایجاد بشه.
ضمن اینکه اون خانوم هم که در فضای مجازی به دنبال برطرف کردن نیاز عاطفی خود هست بی تقصیر نیست و می بایست ریسک پیش آمد چنین مواردی رو هم می پذیرفتند.
ما در جایگاه قضاوت نیستیم و البته که هر کسی ممکنه در زندگیش تصورات و در پی اون تصمیمات اشتباه داشته باشه. اما در قالب راهنمایی طبق رهنمود های همدردی (آنچه من خواندم و برداشت کردم از پست ها و اهداف مشاوران) همانطور که گفتم بهتره مراجع بیشتر از این به خودشون و طرف مقابل آسیب نزنند که واقعا قطع این ارتباط و ادامه ندادن این اشتباه به مراتب وجدانی تر از ترحم و دلجویی بیجاست.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)