به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

موضوع: ظاهر زشت

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    یکشنبه 02 آبان 95 [ 20:25]
    سطح
    7
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام. آقا فرهاد، افزایش اعتماد به نفس یعنی اینکه خودمون رو فی نفسه ارزشمند بدونیم و کمبود های خودمون رو با چیزایی مثل ظاهر و پول و شهرت و قدرت وصله نزنیم. و برای رسیدن به این باور لازم هست دیدگاهمون رو وسعت بدیم، سطحی نگر نباشیم، به فهم والاتری از اهداف زندگی برسیم.
    البته که یک روزه محقق شدنی نیست. اما باور کنید شما کانون توجه نیستید، خودتون رو از محوریت بکشید بیرون. این مشکل شما نیست. مشکل اونهاست. اگر کسی بگه زشت هستید، یه خلقت خدا میگه زشت و اگر کسی زیبا باشه هم خلقت خدا اینچنین بوده. مهم اینه که خدا خودش دوست داشته و واسش زیباست. اگر خود کم بین باشید، هرچقدر هم پولدار بشین و عمل کنید و فلان ، باز این خودکم بینی باقی میمونه.
    وقتی شما خودتون رو ارزشمند، زییا و محترم ندونید ، این انتظار از دیگران نا به جاست. برای خودتون عزت و احترام قایل باشید تا دیگران یاد بگیرن با شما چگونه رفتار کنند.
    به این منظور مقالات تالار رو مطالعه بفرمایید و تمرین مستمر داشته باشید. افزایش اعتماد به نفس امری تدریجی و زمان بره. ولی برای یک عمر از نیازهای سراب گونه و عطش بی پایانش خلاصیتون میده.
    موفق باشید.
    سلام
    من بارها سعی کردم اعتماد به نفسم ببرم بالا . ولی اینقدر مسخره میشم نمیتونم ارامش داشته باشم . تو دانشگاه تو بیرون حتی تو خونه نمیدونم باید کجا برم . خسته شدم اینقدر شخصیم خورد میشه . تبدیل شدم به یه ادم حساس ، افسرده و غمگین .
    استعداد درسی خیلی بالایی داشتم ولی چند وقتیه کلا بی انگیزه شدم تو دانشگاه عالی و رشته خیلی سخت چهار ترم رتبه دو بودم . ولی الان دو ترمه معدلم 14 میشه در حالی که درس نمیخونم .

2. 3 کاربر از پست مفید فرهاد تنها تشکرکرده اند .

danger (پنجشنبه 11 شهریور 95), the boy (یکشنبه 14 شهریور 95), عشق آفرین (پنجشنبه 11 شهریور 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)